|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
(riješeno) Nema zvuka
Nakon reinstalacije windowsa namam nikakvog zvuka na računalu (restartanje-paljenje, ima slike nema tona, isto tako kod videa, muzika-ništa). Zvučnici ispravni, provjereno na drugom kompu. Prijatelj što mi je prošli put reinstalirao windowse je mijenjao neke postavke u Realtek HD Audio Manager i onda je sve bilo ok. (bio je isti problem), a sad se ne možemo sjetiti šta je promijenio (line in, line out...), već dva dana pokušavam ali nemogu i neznam pravu kombinaciju s dva obična zvučnika. Molim pomoć, kako triba bit podešeno u Realtek HD Audio Manageru. Tražio sam po forumu, ima sličnih situacija ali ovako nešto nisam našao, hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A ploča je..? Uglavnom, problem se rješava tako (ako je novija matična u pitanju) da prvo makneš te Realtek drivere, restart, instalacija MS HD UAA, restart, instalacija Realtek drivera. Onda bi trebalo proraditi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
evo sad sam ušao u Realtek HD Audio Manager za raspored nekih postavki i kliknuo na PLAY u 3D demo i čuje se normalno, ali i dalje nema muzike i ostalih zvukova (ovde je problem, samo sam zaboravio kako namjestiti) - kad iskopčam pa ukopčam zvučnike u komp, pojavi se prozorčić: You just plugged a device into the audio jack Zadnje izmijenjeno od: crni barun. 17.10.2008. u 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |