Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.06.2008., 19:19   #1
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Logitech G9 laser

Imam neku "ione" tastaturu i misa.... Pa si uzimam novu tastaturu i misa...
Za tastaturu je odluka pala. Bit ce to RAZER LYCOSA... Predivna tastatura...
Najvise nedoumica imam oko misa... ne znam da li da uzmem Logitech ili Razer.. opticki ili laserski... Kada bih uzimao laserski uzeo bih g9, jer samo imam njega u ponudi sto se tice laserskih... Ali opet mi je bezveze dati tolike pare za misa... A i sto se tice izgleda, G9 je odvratan... Niđe veze, stvarno...
Tako da mi se je izbor sveo na opticke... Od logitecovih najvise mi se svidja MX518... Dok od Razerovih mi se dopada COPPERHEAD...
Sta biste mi vi preporucili?
MX518 ili copperhead ili G9 ili nesto cetvrto?

d^_^b je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2008., 19:28   #2
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=91975

Miš je stvarno odličan, možda s pretjeranom cijenom, ali stvarno radi svoj posao kako treba.
Matth€w je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.06.2008., 19:39   #3
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Kod G9 mi se cini da ne bih znao gdje bih stavio palac.
A i ruzan je brate... Tako da cu vjerovatno uzeti MX518...
Sad sam malo citao na forumu i dosta raje ga hvali, prema tome...
A i uzet cu si volan, pa onda moram malo ustediti na misu...

Takodjer, vidim da mnogi imaju problema sa podlogom kod G9...
A ja uopste ne koristim podlogu... Tako da G9 otpada...
Dok kod MX518 kazu da ne treba podloga i sve super sljaka na lakiranoj drvenoj podlozi.

d^_^b je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2008., 19:46   #4
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Ja neam podlogu isto, nikak da je odem kupit, na lakiranom drvu radi kao iz šale. Što se tiče ružnoče, mnogi se predomisle kad ga vide uživo

Radje fino odi na MX518, provjerena kupnja Pare u džep za crne dane, ili volan u tvom slučaju
Staro 19.06.2008., 15:01   #5
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Ako nisi nista kupio pogle mi sig, cijena nije fiksna sve se dogovorimo.
Staro 19.06.2008., 15:14   #6
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Meni G9 puno bolje leži u ruci nego MX518, a i precizniji je...

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
NAS: Synology DS420+ with 4 x WD Red Pro 8 TB
HDD Dock: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2008., 15:25   #7
Fadolf
Premium

Fadolf's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Koristim G9 par mjeseci (otkako sam ga dobio od Logitecha kao zamjenski miš za G7) i nisam mu našao mane...

Dva gripa koja dođu s njim možeš mijenjati i nemoraš. Meni je recimo, ovaj širi udobniji za svakodnevni rad dok je hrapavi za igre dušu dao.

Preporuka!
Fadolf je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2008., 14:57   #8
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Istina za G9.
Najbolji mis na zicu ikad. A namijenjao sam se misheva. Dugo sam bio fan Microsofta, imam i onaj genius ergo 525, ali nije to ta liga. Tko ti je pobogu rekao da on ima problema sa ikakvom podlogom? Pa valjda bi radio i na vodi i na kefi da ga probas staviti. Zato i sluzi laser, a tetrateflonske podloge su mu takve da klici po svemu ko na ulju.
Naravno o ruznoci se ne raspravlja, ali shokirajuce je koliko je udoban kad je u ruci, nebi covjek nikad rekao s obzirom na izgled.
No, za cijenu stoji. Kvaliteta kosta :/
Overhaul je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2008., 17:57   #9
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Žica će otić za 4-6mj, kao i meni, mislim na žnjoru. Jednostavno je pukla, jer se na mjestu gdje se žica sama presavija popuca, kad tad. Jedino ak ne misliš sam svakih 5-10 minuta to ručno ravnat ili staviti 2-3 knjige da se to ne događa.

Isto tako i s glatkom maskom, otišla nakon manje od mjesec dana.

To su mane, koja ovako su u prvu ruku dosta neugodne s obzirom da je miš visoke cijene.
Staro 27.06.2008., 20:14   #10
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Žica će otić za 4-6mj, kao i meni, mislim na žnjoru. Jednostavno je pukla, jer se na mjestu gdje se žica sama presavija popuca, kad tad. Jedino ak ne misliš sam svakih 5-10 minuta to ručno ravnat ili staviti 2-3 knjige da se to ne događa.
Isto tako i s glatkom maskom, otišla nakon manje od mjesec dana.
???
meni se uopce zica ne savija. Niti mi se na ikojem misu unazad gotovo 20 godina odkad radim za racunalima, dogodilo ista slicnog, makar Atari1040 svakako nije imao neki fancy i otporan kabel, jos uvijek ga imam negdje ispravnog nakon barem 5 godina iskljucivog rada na njemu ?!? Jedino sto sam dozivio je da se totalno izlizu gumbi, otkazu mikroswitchevi i na starim mishevima optokapleri/prljavstina zakenja mehanizam reko kuglice.
Osim toga, ova zica je ojacana pleteninom, imam ga 6 mjeseci i ne fali mu nista ni na kojem oklopu niti su se i pocele habati podlozne nozice. KOristim neki prosjecan sharkoon pad (ono mislim 5 komada za 100kn i slicno) stvarno bih volio vidjeti sto ti to radis s mishem
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.06.2008., 20:36   #11
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Igram se jako puno

Ovo s maskom nije ništa čudno, bilo više puta to spomenuto. Ja sam to pohabao s palcem i od tada je rupa bila samo veća i veća iz tjedna u tjedan.

Za žnjoru kako kome, ali isto tako nisam prvi kojem se to dogodilo na G9.
Staro 27.06.2008., 20:46   #12
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Igram se jako puno
Ovo s maskom nije ništa čudno, bilo više puta to spomenuto. Ja sam to pohabao s palcem i od tada je rupa bila samo veća i veća iz tjedna u tjedan.
Za žnjoru kako kome, ali isto tako nisam prvi kojem se to dogodilo na G9.
Valjda pohabao noktom na palcu, drugog nacina nevidim. A zicu si onda mogao utuchi samo manjkom prostora na podlozi... mora da tuches prednjim krajem po necem, sto je onda tvoj bed, nemozes za to kriviti Logitech.

p.s. Jel to kolega "theo" iz sigga stvarno ima fan klub ili je to neka zekalica u koju nisam upuchen?
Staro 27.06.2008., 20:55   #13
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Nije noktom sigurno, nego onim bočnim dijelom malo ispod jagodice palca, vrlo vjerojatno od znoja.

Kaj se tiče uvijanje žica, imam dva-tri "glavna uvijališta" i oba dva su na stolu bez ikakvih sila koje da ih vuče u jednu ili drugu stranu. Doslovce samo od sebe, već sam pokušao to na početku ravant, ali odmah bi se to vratilo u svoju redi stedi poziciju uvijanja, pa sam odustao.

Zeklica, zekalica, ali nije problem, da se već nešto organizirat ako treba.
Staro 28.06.2008., 13:17   #14
Misek_Chipsy
Someone :D
Moj komp

Misek_Chipsy's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
g9 problemi s podlogom? LOL ...mis mi radi savrseno na plahti od kreveta

a sto se tice zice,odnosno pletiva,istina...meni nakon mjesec danas jednostavo pletivo preko zice na mjestima di se previja izasa...onda se sjetio da sam mozda mogo to izravnat al sta sad...popravio i stavio termobuzir preko i ko novi osim toga savrseni mis i najbolji koji ikad imao
Staro 07.10.2008., 21:59   #15
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
malo podizanje topica iz mrtvih

u subotu sam primjetio da se gumirani dio wide load gripa (smooth finish XL grip) poceo ljustiti. u ned. (5.10.) sam poslao mail Logitechovoj EU sluzbi za korisnike i pitao sto mogu napraviti, i odmah su mi rekli da ce mi poslati novi grip (besplatno).
Ono sto je mene iznenadilo je to sto mi je grip stigao danas (7.10.)(jedva 48 sati nakon toga)
novi grip mi se cini malo drugaciji, nije tako gumenkast, nadam se da se nece tako lako ostetiti kao prosli

uglavnom ponata posta je: ako vam se smooth finish XL grip osteti, svakako pisite sluzbi za korisnike

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno