|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Logitech G9 laser
Imam neku "ione" tastaturu i misa.... Pa si uzimam novu tastaturu i misa... Za tastaturu je odluka pala. Bit ce to RAZER LYCOSA... Predivna tastatura... Najvise nedoumica imam oko misa... ne znam da li da uzmem Logitech ili Razer.. opticki ili laserski... Kada bih uzimao laserski uzeo bih g9, jer samo imam njega u ponudi sto se tice laserskih... Ali opet mi je bezveze dati tolike pare za misa... A i sto se tice izgleda, G9 je odvratan... Niđe veze, stvarno... Tako da mi se je izbor sveo na opticke... Od logitecovih najvise mi se svidja MX518... Dok od Razerovih mi se dopada COPPERHEAD... Sta biste mi vi preporucili? MX518 ili copperhead ili G9 ili nesto cetvrto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=91975 Miš je stvarno odličan, možda s pretjeranom cijenom, ali stvarno radi svoj posao kako treba. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Kod G9 mi se cini da ne bih znao gdje bih stavio palac. A i ruzan je brate... Tako da cu vjerovatno uzeti MX518... Sad sam malo citao na forumu i dosta raje ga hvali, prema tome... A i uzet cu si volan, pa onda moram malo ustediti na misu... Takodjer, vidim da mnogi imaju problema sa podlogom kod G9... A ja uopste ne koristim podlogu... Tako da G9 otpada... Dok kod MX518 kazu da ne treba podloga i sve super sljaka na lakiranoj drvenoj podlozi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ja neam podlogu isto, nikak da je odem kupit, na lakiranom drvu radi kao iz šale. Što se tiče ružnoče, mnogi se predomisle kad ga vide uživo ![]() Radje fino odi na MX518, provjerena kupnja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni G9 puno bolje leži u ruci nego MX518, a i precizniji je...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Koristim G9 par mjeseci (otkako sam ga dobio od Logitecha kao zamjenski miš za G7) i nisam mu našao mane... Dva gripa koja dođu s njim možeš mijenjati i nemoraš. Meni je recimo, ovaj širi udobniji za svakodnevni rad dok je hrapavi za igre dušu dao. Preporuka! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Istina za G9. Najbolji mis na zicu ikad. A namijenjao sam se misheva. Dugo sam bio fan Microsofta, imam i onaj genius ergo 525, ali nije to ta liga. Tko ti je pobogu rekao da on ima problema sa ikakvom podlogom? Pa valjda bi radio i na vodi i na kefi da ga probas staviti. Zato i sluzi laser, a tetrateflonske podloge su mu takve da klici po svemu ko na ulju. Naravno o ruznoci se ne raspravlja, ali shokirajuce je koliko je udoban kad je u ruci, nebi covjek nikad rekao s obzirom na izgled. No, za cijenu stoji. Kvaliteta kosta :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Žica će otić za 4-6mj, kao i meni, mislim na žnjoru. Jednostavno je pukla, jer se na mjestu gdje se žica sama presavija popuca, kad tad. Jedino ak ne misliš sam svakih 5-10 minuta to ručno ravnat ili staviti 2-3 knjige da se to ne događa. ![]() Isto tako i s glatkom maskom, otišla nakon manje od mjesec dana. To su mane, koja ovako su u prvu ruku dosta neugodne s obzirom da je miš visoke cijene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
meni se uopce zica ne savija. Niti mi se na ikojem misu unazad gotovo 20 godina odkad radim za racunalima, dogodilo ista slicnog, makar Atari1040 svakako nije imao neki fancy i otporan kabel, jos uvijek ga imam negdje ispravnog nakon barem 5 godina iskljucivog rada na njemu ?!? Jedino sto sam dozivio je da se totalno izlizu gumbi, otkazu mikroswitchevi i na starim mishevima optokapleri/prljavstina zakenja mehanizam reko kuglice. Osim toga, ova zica je ojacana pleteninom, imam ga 6 mjeseci i ne fali mu nista ni na kojem oklopu niti su se i pocele habati podlozne nozice. KOristim neki prosjecan sharkoon pad (ono mislim 5 komada za 100kn i slicno) stvarno bih volio vidjeti sto ti to radis s mishem ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Igram se jako puno ![]() Ovo s maskom nije ništa čudno, bilo više puta to spomenuto. Ja sam to pohabao s palcem i od tada je rupa bila samo veća i veća iz tjedna u tjedan. Za žnjoru kako kome, ali isto tako nisam prvi kojem se to dogodilo na G9. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
p.s. Jel to kolega "theo" iz sigga stvarno ima fan klub ili je to neka zekalica u koju nisam upuchen? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Nije noktom sigurno, nego onim bočnim dijelom malo ispod jagodice palca, vrlo vjerojatno od znoja. Kaj se tiče uvijanje žica, imam dva-tri "glavna uvijališta" i oba dva su na stolu bez ikakvih sila koje da ih vuče u jednu ili drugu stranu. Doslovce samo od sebe, već sam pokušao to na početku ravant, ali odmah bi se to vratilo u svoju redi stedi poziciju uvijanja, pa sam odustao. Zeklica, zekalica, ali nije problem, da se već nešto organizirat ako treba. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
g9 problemi s podlogom? LOL ...mis mi radi savrseno na plahti od kreveta a sto se tice zice,odnosno pletiva,istina...meni nakon mjesec danas jednostavo pletivo preko zice na mjestima di se previja izasa...onda se sjetio da sam mozda mogo to izravnat al sta sad...popravio i stavio termobuzir preko i ko novi ![]()
![]() |
#15 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
malo podizanje topica iz mrtvih u subotu sam primjetio da se gumirani dio wide load gripa (smooth finish XL grip) poceo ljustiti. u ned. (5.10.) sam poslao mail Logitechovoj EU sluzbi za korisnike i pitao sto mogu napraviti, i odmah su mi rekli da ce mi poslati novi grip (besplatno). Ono sto je mene iznenadilo je to sto mi je grip stigao danas (7.10.)(jedva 48 sati nakon toga) ![]() ![]() novi grip mi se cini malo drugaciji, nije tako gumenkast, nadam se da se nece tako lako ostetiti kao prosli uglavnom ponata posta je: ako vam se smooth finish XL grip osteti, svakako pisite sluzbi za korisnike ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|