|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
(riješeno) Koja mi je graficka??
Kako ja mogu saznat koju graficku imam=? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ako do sada nisi znao, zasto sada moras znati? gpuz, everest, device manager, procitati sa same grafe oznaku pa na google...............
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
moram znat jer nemogu pokrenut pola igara trebam drivere Display Devices --------------- Card name: ovde bi trebalo pisat ime?? Manufacturer: Chip type: DAC type: Device ID: Enum\ Display Memory: n/a Current Mode: 1024 x 768 (32 bit) (1Hz) Monitor: Monitor Max Res: Driver Name: vga.dll Driver Version: 5.01.2600.0000 (English) DDI Version: Unknown Driver Attributes: Final Retail Driver Date/Size: 8/23/2001 14:00:00, 9344 bytes Driver Signed: Yes WHQL Date Stamp: n/a VDD: Mini VDD: vga.sys Mini VDD Date: 8/29/2002 01:32:04, 19712 bytes Device Identifier: {D7B70EE0-4340-11CF-B063-282AAEC2C835} Vendor ID: 0x0000 Device ID: 0x0000 SubSys ID: 0x00000000 Revision ID: 0x0000 Registry: OK DDraw Status: Not Available D3D Status: Not Available AGP Status: Not Available DDraw Test Result: D3D7 Test Result: D3D8 Test Result: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Ispuni Moj komp opciju iz potpisa, pa onda pogledaj unutra koja ti je grafa u kompu. ![]() Šalim se. GPU-Z, Sandra ili neki od srodnih programa... http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/ http://www.sisoftware.net/
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
ovaj laptop imam http://www.ciao.co.uk/Fujitsu_Siemen..._1020__5792313 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
to su programi koje si tražio.... za detekciju hardware-a GPU-z će ti javiti koju grafu imaš
![]() |
#7 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
GPU-Z je program za prikazivanje sistemskih pizdarija o graf. kartici. Sandra je program za prikazvanje sistemskih pizdarija o cijelom kompu, uključujući i graf. karticu. Google je program kojim možeš vrlo lako saznat sve pizdarije o dotičnom lap-u, kao i da najvjerovatnije ima S3 ProSavage 8 grafu,za koju drivere možeš nać tu.
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() http://www.ciao.co.uk/Fujitsu_Siemen...#productdetail (S3 ProSavage 8) trebao si samo kliknuti na ''more''... driveri ti neće puno pomoći a na tom latopu nemožeš mijenjati grafičku...
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pola igara ne možeš pokrenuti jer ti je grafa preslaba za njih. Sa 8Mb možeš pokrenuti Solitaire i prastari Quake 1 & 2. Sve igre mlađe od 5g. možeš zaboraviti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|