|
![]() |
#2 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
pa kak si ju samo vec uspio "iskopat" ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
pa sad vi ovo igrajte; http://img198.imageshack.us/img198/1511/69858494.jpg ovo je gore nego na mobitelu, stvarno ne mogu vjerovat, (na sliki je sve HIGH, SVE)... Izbrisao sam ovo za 5 min, niti ne... Stvarno najgore razočaranje koje sam ikad doživio u svijetu igara ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
FIFA..epic fail a) grafika je prešugava b) "fizika" lopte je užasna..ne odbija se pravilno..ne odskače pravilno.. c) kretanje igrača..loše d) AI užasan e) suđenje..lomim ali doslovno LOMIM protivničke igrače i sudac mi ne daje kartone, smijeh totalni sve u svemu preloša igra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Po komentarima pretpostavljam da nitko ovdje nije probao fifu 10 na xbox 360 ili ps3. Grafika na konzolama je next-gen i predobro izgleda i igraci se drugacije krecu i sve je realnije. EA je rekao da je za pc igra radena da bi se mogla igrati i na starijim strojevima i engine je sa ps2 tako da to sve objasnjava. Ja ju igram na x360 i definitivno najbolja simulacija nogometa.
![]() |
#10 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Probaj odigrat na konzoli i iskljuciti sve pomoci (dodavanje, nabacivanja, proigravanja) pa onda reci da nevalja, vjeruj mi neces dva dodavanja moc spojit... Iako na PC-u je neznam cudna nekako... Bolja je konzolaska verzija...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
...nobody fucks with me
Datum registracije: Sep 2009
|
Gjurovski, na X360 ili na PS3 fifa je bolja 3 puta od PESa a na kompu obrnuta stvar, jer na X360 je next-gen, komentatori bolji, grafika, gameplay, fluidnost ma sve! ono što si naveo ma to je najbolje manualno lijepo i onda se muči! Probao, Real-Barca na najteze dobio 4-0, isto smeće ko i prošle godine (govorim o PC verziji)-.-' JOŠ SE i POGORŠALO! ![]()
![]() |
#12 | |
Župnik
|
Citiraj:
govorim za pc jer jedino na tome i haklam igre...a sto se tice konzole porbao sam predhodne stvari i stvarno je kako kazes...dobro.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
bša sma i htio napisat....na kompu je grafika očaj...ali kad staviš igru na xboxu 360 i to još na HD tv i hdmi....odlično izgleda....a i igrivost je dobra...stvarno nije loše...probao sam na kompu i xboxu....tako da znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
P.E.B.K.A.C.
|
OT: Citiraj:
![]() Kretnje igraca su bar nivo iznad ovih u pesu koji ima bolju grafiku ali mi gameplay ide na zivce i kretnje igraca koje se nisu promijenile u zadnjih 4 nastavka, jos uvijek se ko drvene marije krecu... Dok je na kompu fifa zestoko smece, nerazumijem kako mogu tako mogu usrat igru a isti engine i sve... Ako netko nevjeruje, neka proba kod nekoga tko ima konzolu, namjesti tipke kao na pesu i iskljuci sve pomoci (sve na manual, nista assisted) sasvim druga prica... I sto je najgore ni sam nevjerujem pa sam skinuo demo na PS3 i Pes-a i u prvoj tekmi sa kompicem dogodi se ovakav baksuz (odigrali smo tu tekmu do kraja i obrisao sam ga lakocom sa PS-a), ma uzas: "> Ceka se sljedeci nastavak, bolje im je da se ostave grafike i ucine nesto uvezi ovoga gore...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Ali baš pratim ove konjine u gamereportu... Ne mogu vjerovati kakvi su oni fanovi fife, ne kontam.. http://www.maxzona.com/FIFA-10-Video_5814_0__0.aspx i sjećam se da su i u fifa 09 recenziji rekli da PES može sanjati za lincence i te stvari, NE, jer već 5 dana od izlazska netko napravi savršen unofficial patch s lincencama :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
bem ti grafiku...pa ta fifa malo-nemalo ima dobro napravljenu travu, onda dodje nova verzija, bude zeleni ''parket'', onda opet trava poboljsana.. uzas.. najgrafika i igrivost do sada je fifa WC2002!! malo ozbiljnija fifa - fifa 2008 ruls!
![]() |
#21 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Ma jadno! Kad vidim kakva je fifa na (kako oni kažu next-gen) konzolama muka mi dođe, zakaj nemogu napraviti bar loši port ja bi bio zadovoljan. Inače ovo je silovanje PS2 engina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
izaci ce uskoro Fifa WC 2009, ako cemo gledati tradiciju, WC edicija uvijek bude ušminkana i igriva! ![]()
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ma ove EA sports nikako ne kužim. Zašto za konzole naprave sasvim drukčiju igricu nego za PC. Ma stvarno mi je Fifa 2002 bolja od ove. Kad vidim ovu travu zgadi mi se život. I onda da im neko kupi igricu. Pa nebi je uzeo da mi je sad besplatno daju. Svi cekamo novi PES, probao sam demo i igrica mi je zakon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
evo da malo osvjezim temu, imam nekih problema sa fifom, znaci igram je na xboxu, i kad igram menager mode, nakon sto se izigram, ugasim konzolu i kad ponovo hocu loadat save file od menager moda sve mi zasteka i tako stalno, jel imate vi ostali problema sa tim i kako ste rijesili taj problem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|