|
![]() |
#1 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
F secure & wireless internet
Na neku foru je gore navedena kombinacija spretno sretno radila. Pošto taj F secure nije updatean od jedno davnog dana iza nedjelje kad je sunce sijalo i kiša nije padala, zanima me da li on može blokirati internet zbog toga?
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Malo bolje opiši pojam "blokiranja interneta" jer iz ovoga se ni najmanje ne može zaključiti što te pati. Ne, stara verzija programa tu nema nikakvu ulogu osim ako sam nisi nešto mijenjao u opcijama...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
|
Vrlo jednostavno komp se spoji na wirelles ap ali ne ide na net odnosno ne otvara niti jednu stranicu, niti postoji mogućnost pristupa emailom, dok drugo računalo normalno radi na tome bez problema. Pošto mi se jednom uslijed ne vršenja updatea noda blokiranje neta onda sam pomislio da je do antivirusa problem!
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A drugi komp je isto preko wirelessa ili...?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
N00B
|
Citiraj:
|
|
![]() |