|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Pomoc molim!!!!
Ovak prvo se ispricavam ako je tema na krivom mjestu.Uglavnom da neduljimOS je vista ultimate x64, isao sam sa paragon partition managerom, tj njegovim rescue diskom naprvaiti novu particiju.Znaci kliknuo sam na E particiju i rekao programu da skine 20gb sa particije i od tog slozi novu.On je krenuo i kad je poceo data moving program se zblokiral.(kliknul sa restart tipku na kompu)Isto tako kad je ponudio RESTART opciju nakon sto sam kliknuo restart na kanti.RESTART opcija je trebala nekaj napraviti da preventa data loss ali se isto program zblokiral na samom pocetku operacije (mozda nakkon 5 sekundi)E sad udjem u vistu i vidim disk od 200tinjak gb da nije formatiran.Jel moguce kak vratiti podate sa diska? Znaci zavarat winse da misle da je disk formatiran?Kad ubacim recovery cd i bootam, taj cd vidi particiju(ono kaj je izgubljeno) i onu kaj sam pokusaval izdvojit 20gb.Samo sta an particiji na kojoj su mi pdaci kaze da nije formatirana.Jel se moze nekak fdormatirat da se neizgube podaci?pomoc molim jer sam spusio upravo sve fajlove kaj mi trebaju za skolu, muziku i xy stvari... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Uzmi neki recovery program pa s njime provaj to izvuc natrag (Get data back,Easy recovery,R-studio..) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|