|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Pozdrav, Jučer sam micala neke programe u Add or remove program koji mi više nisu trebali, ali izgleda da sam skinula i neki koji nisam trebala, jer mi se danas kada otvaram internet stranice u raznim poljima gdje se inače javljaju reklame javlja The page cannot be displayed. Nije meni naravno problem što ne vidim reklame, ali dok se pojavi taj The page cannot be displayed klika nekoliko puta za redom kao da se nešto otvara, pa mi više ide na živce. Sjećam se da sam kad sam skidala te programe skinula i neki koji se zvao nešto u stilu Shopper ...? Jel zna netko nešto o tome i gdje bi sad to opet mogla downloadati? Thanks unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Koji browser koristiš (Internet Explorer. Mozilla Firefox, Opera itd)? Po meni zvuči kao da ti fali Flash Player Addon: http://www.adobe.com/shockwave/downl...ShockwaveFlash Ovo bi ti trebalo pomoći... Instaliraj, restartaj PC, pa javi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
![]() Ja probala instalirati Shockwave Flash, ali ništa od toga. Odnosno za razliku od prije sad recimo vidim banner na vrhu ove stranice, ali na drugim stranicama ništa novo. Isto tako kod onog klikanja primjetnila sam da "pokušava otvoriti" neki www.inonto.com, što se isto događa kad i ja kliknem na beck pa da bi se stvarno vratila na prethodnu stranicu moram kliknuti 2-3 puta. Ja ne znam jel sam ja to nešto pobrala ili što je to? Inače koristim Internet Explorer i imam već od prije instaliran Adobe Flash Player ActiveX i 9 ActiveX. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
A onda HijackThis - How To? How to optimize or reset Internet Explorer 7 Run Internet Explorer 7 in "No Add-Ons" mode? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Eni, skini najnoviji FireFox 3 i dozvoli mu da ti povuče korisničke podatke sa Internet Explorera, vidjet ćeš da sve super radi, i preporodit ćeš se... Internet Explorer dobijaš uz Windowse reda radi, i služi ti samo da bi s njim mogla skinuti Firefox ili Operu, a poslije toga ga ne trebaš ni koristiti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Blaženi forumi i forumaši. Problem riješen. Stvar nije bila u tom shopperu (koji inače postoji; nešto sa www.shopperreport; nemam pojma od kud mi to uopće) nego u inonto.com.... što izgleda nije virus (full scan recimo ništa ne nalazi), a što je ne zna se. Rješenje je u Hijack this, ali je malo jednostavnije od onog koji je preporučio thopok. - ode se na http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis - klikne na download - pa run - tu će poniditi par opcija pa se klikne na scan... - tu ponudi neku listu na kojoj se nađe winhost_app - obilježi se kućica ispred - klikne Fix i to je to. Ako netko ima isti problem. To sam našla na forumu mcafeehelp.com community.mcafee.com/showthread.php?t=221240 - 52k - U svakom slučaju hvala na pomoći. Sad mogu i prijeći na FireFox; neki su baš tako i riješili problem. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|