|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Zalman ZM80D-HP VGA Heatsink Dual Heatpipe
Eto i to je doslo, sto su svi ocekivali, kao! Pa ko isproba nek javi kako hladi!? 1057 Zalman ZM80D-HP VGA Heatsink Dual Heatpipe 320,34
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Eto, oni koji su danas sa mnom bili u Ve-ce-Mulju, znaju što ću reći o današnjoj kupovini dotičnog coolera. Nemojte kupovati u tom SRANJU od dućana. Nakon što su mi dvaput telefonski potvrdili da će 80D biti popodne na skladištu i nakon što sam došao tamo, lijepo su me otpilili da će isporuka biti za dva dana. Ja sam najveći kreten što sam tamo uopće išao kupovati, a ne u Linksu pričekati do utorka/srijede. Ali da nije svako zlo za zlo, skočio sam do Linksa, danas sam upoznao Mentala (kojeg znam već poduže vrijeme, samo nisam znao da je Mental ![]() ![]() Eto, ljudi, ovo nije plaćeni oglas za Links (iako nemam niš protiv da me plate ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Potvrđujem Sky-eve riječi jer je i meni malo falilo da uputim par lijepih riječi VeCe-Muljatorima jer su totalni kreteni i neozbiljni. Pozdrav svima koji su bili u Linksu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
E a sad je to druga stvar sto oni muljaju za prodajnim mjestom....
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
|
On je lijepo rezervirao i rekli su mu da dođe danas poslije tri po njega i onda dođe pa ga lijepo izjebu. SELJAČINE. Svjedoci - moja malenkost i dipl. dr. sci. sinjor ZIDAR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() btw otkad se links otvorio ja sam jedino tipkovnicu kupio negdje drugdje....a links je otvoren vec pun k.... dugo ![]()
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Sumnjiv si ti meni, smucaš se oko VeCeMulja... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Malo o VeCe-Septičkoj Jami... Neki dan kupim 80Gb IDE Seagate Baracudu, sve ok, platio, podignuo i dođem doma kad ono nešto sasvim deseto... 160Gb , Sata , 8Mb (da , i ja sam se poveselio isprve) , ali izgleda da ima bad sektora ko u priči, pogedat ću sa HDD Regeneratorom to očistit pa kaj bude bude... To oni retardirani informatički polupismeni skladištari mene misle muljati i vozati, neko spalio hdd i zamjenio, mislim ako ga složim onda ću im se smijat, ako ne složim onda im idem j*bat mater tamo. Hebeš par kuna više, od sad kupujem samo u ostalim dućanima (a i tih par kuna se da sredit, nekad sam znao nažicati i rabat ![]() edit: Maknuo "Samo u linksu", prefanatično mi zvuči ![]()
Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 30.07.2004. u 00:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Sve kužim, ali zašto si pobogu kupio disk koji nije u hermetičku zatvorenoj, tvornički zavarenoj, neotvorenoj vrećici? Tako su i mene pokušali prejebat u Autronicu... Jedva čekam da u srijedu napokon dođe u Links Zalman... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
[QUOTE]Originally posted by CatKiller [B]Malo o VeCe-Septičkoj Jami... uahaha da, taj cat killer
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
[QUOTE]Originally posted by Sky [B]Sve kužim, ali zašto si pobogu kupio disk koji nije u hermetičku zatvorenoj, tvornički zavarenoj, neotvorenoj vrećici? Tako su i mene pokušali prejebat u Autroniucu... uahahahah, ti si bog
![]() |
#12 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ništa mijenjat sutra, bar paše serial od diska (!?), pošto disk u scandisku izgleda ko sjeverna tribina dinamovog stadiona BBBBBBBBBB...
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Skay to ti je zato što si vodio Vga Killera sa sobom on te ukleo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
Citiraj:
@ oyilla : Even better, I'm Grand Nagus! ![]() @ Zidar : tako mi i treba, najprije GEIL, sad i Zalman... Dolazim sa egzorcistom kod tebe, Killer, jesi čuo! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
Daj mi reci kaj slijedeće uzimaš pa da mogu i to ureknut. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Mislim da se čovjek opametio i da ti više neće reć kad ide šta kupovat.Još mu samo reci da ni u srijedu neće bit Zalmana u LInksu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Treba kaj skurit??
|
U srijedu dežuram pred Linksom. Postal sam ko vještica koja baca zlu magiju za sve što Sky kupuje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
Idem prostudirati "Maleus Malfacorum" i učlaniti se u Španjolsku Inkviziciju. Valjda ima vremena do srijede. Naje*o si, killer! "Nobody expects the Spanish Inquisition!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
Eto, da se javim kako stvar funkcionira. Instalacija je malo pimplava, ali ništa strašno. Mogućnost pogreške, ako se prati uputstvo, je praktički nemoguća. Ali je pimplava dozlaboga, termalna pasta na sve strane ![]() Hlađenje je dobro, ali izgleda da ni dva heatpipe-a ne mogu prenijeti toliku količinu topline da dobro zagriju gornji plate kada je ventilacija jaka (120 mm blowhole). Nije da se bunim, ali su zbilja mogli malo poraditi ne transferu topline sa malog bloka sa GPU na velike plate-ove, jer je taj mali blokić prilično topal. A možda sam i ja nešto krivo smontirao ili stavio previše paste, budem pogledao... Sve u svemu, komp mi je sad jedno dulje vrijeme kompletiran ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|