|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Externe kombinacije
Pozdrav, čitao sam malo okolo kakve se sve kombinacije spominjuu kod externih hard diskova. Make you uwn pie ili nešto gotovo. No koliko vidim sve ovisi o potrebama pojedinog korisnika pa sam htio pokupit nekakve preporuke koje imate iz iskustava sa uporabom externih hard diskova. Moja situacija je sljedeća: Trebam jedan externi hard disk za muziku - nekako mi se mota po glavi da bi bilo pametno ubisti 250 GB. Trebam jedan hard dsik za filmove, serije, snimanje sa TV kartice - stoga sam razmišljao o 500 GB ili možda čak 640 GB Eh sad moja osobna paranoja i kombiniranje da se riješim svih cd-a koje imam me ponukala da razmislim i o 3 disku. od otprilike isti 500GB. Osnovne potrebe su svedene na korištenje po doma pošto trenutno svi u kući imaju po računalo koje koriste za svoje potrebe uključujući i jedan lap koji bi trebao biti svojevrsni media centar. Para će se skupiti ni tražim (ko i svako drugi) nekakvu best buy opciju koja nudi sigurnost. Na desktopu imam 500 GB tako da imam za swap i temp držanje bilo čega sa bilo kojeg diska koji mi treba, usto imam na svom računalu e-sata priključak. Pa ako imate nekakve preporuke pucajte. hvala
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|