Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Storage > Diskovi SSD/HDD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.08.2008., 12:54   #1
cbz
Premium
Moj komp

cbz's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Externe kombinacije

Pozdrav,
čitao sam malo okolo kakve se sve kombinacije spominjuu kod externih hard diskova. Make you uwn pie ili nešto gotovo. No koliko vidim sve ovisi o potrebama pojedinog korisnika pa sam htio pokupit nekakve preporuke koje imate iz iskustava sa uporabom externih hard diskova.

Moja situacija je sljedeća:
Trebam jedan externi hard disk za muziku - nekako mi se mota po glavi da bi bilo pametno ubisti 250 GB.
Trebam jedan hard dsik za filmove, serije, snimanje sa TV kartice - stoga sam razmišljao o 500 GB ili možda čak 640 GB

Eh sad moja osobna paranoja i kombiniranje da se riješim svih cd-a koje imam me ponukala da razmislim i o 3 disku. od otprilike isti 500GB.

Osnovne potrebe su svedene na korištenje po doma pošto trenutno svi u kući imaju po računalo koje koriste za svoje potrebe uključujući i jedan lap koji bi trebao biti svojevrsni media centar.

Para će se skupiti ni tražim (ko i svako drugi) nekakvu best buy opciju koja nudi sigurnost.

Na desktopu imam 500 GB tako da imam za swap i temp držanje bilo čega sa bilo kojeg diska koji mi treba, usto imam na svom računalu e-sata priključak.

Pa ako imate nekakve preporuke pucajte.

hvala
cbz je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge