|
![]() |
#1 |
weliki pwner...
Datum registracije: Nov 2007
|
unistva li format hdd, na neki nacin?
bok naci imama pitanje da i je raszlika ako ga formatiram 20 out ili 2 put... naci da li formatiranje unistavva hdd na bilo koji nacin? hvala
![]() |
#2 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Da, nakon nekog vremena se disk iznutra izliže od one gumice za brisanje podataka..a i gumica se troši.. ![]() ..ne brini stari, neće ti se ništa disku dogoditi..neće mu se skratiti vijek trajanja..samo ga drž na nekoj normalnoj temperaturi i trajat će i trajat..bez brige.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
weliki pwner...
|
a koliko je normalna teemp za diska imam neki hitachi 160 gb i 250 gb kolko bi ima pojedinacno bila temp? me je ova od 250 na nekih 42 stupnja a 160 gb a nekih 37...to je normalno?
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
sve do 50 je bezbriznost ![]() a ovisi i do same ventilacije unutar kucista. moj 320GB ne ide do 40, redovito ispod. po ovakvom vremenu bez klime, ali sa ventilacijom.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
weliki pwner...
|
a meni je kuciste stalno otvoreno evo rekao mi je Brown acid da nek stavim vent koji bude puhal po njima i tako cu probati..ali evi i njemu sam pricao imam mali problem dok nesto surfan ili tak nest par puta cujem kao da nesto skljocne i onda je mir... ali jednom ili dva put dok je skljocnuo i crknuo kop upalim ga i radi...sad da li je to normalno ili ne neznam ali mislim ga ipak nositi na garu rasdije to nego da izgubim 250 gb datoteka...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Kada se radi low level format, dakle peglanje nad peglanjima...ipak si limitiran na desetak puta. Ako lažu mene,lažem i ja. A ovo klasično formatiranje prije instalacije sistema može bezbroj puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Low level format se radi jednom u tvornici, a iza njega možeš samo zero fill i to koliko hoćeš puta...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|