|
![]() |
#1 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
8RDA3+ LED displey
Na onom cudu pise FF-znaci nekaj ne valja-ili bios čip nije dobro umetnut, kriva verzija biosa ili nekaj drugo s pločom. Kaj da radim-da nosim na reklamaciju ili da probam flashati bios prije toga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
FF = ili je sve u redu ili nista ne radi ![]() AKo kanta radi normalno, onda sve pet |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
lol ti si isto zabrijo... Po cemu si zakljucio da FF znaci da nesto nije u redu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: ...
Citiraj:
![]() FF se javlja kod normalnog rada, ALI isto tako kad ploča kompletno crkne. Mijenjal sam dvije - tako da znam iz prve ruke ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Meni na abitici pise 2.0 i onda kada puknem restart onda se izvrti mali milijon slova/brojki ![]() Ma ajd dok sve radi dobro je ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Dečki, za FF pizdarije obratite se meni, nisam bez veze mijenjo ploče sve dok jedna (i to treća) nije pristala raditi bez problema. Daklem,ako ploča pri "bootanju" pokazuje FF i nakon što ste pretumbali sve kablove i vadili ploču, mrtva je. I nije neki problem ako se ima garancija,jer dobiješ novu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Re: ...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Nažalost nije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Mislim da smo ovakvo pitanje već par puta pretresali na forumu, ako se ploča uredno digne i izvrti sve potrebne kodove na displeju te se zaustavi na FF onda je sve u najboljem redu i ploča radi O.K., međutim ako zapne na bilo kom kodu osim FF treba uzeti priručnik i vidjeti dokumentirane kodove te otkriti koja komponenta ploče ima problem pri butanju. Naravno ako ploča ne daje nikakve znakove života a na displeju je FF možeš samo izmoliti očenaš i sahraniti pokojnika osim ako si sretnik pa ti je ploča pod garancijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
...
ma to ti je sve ok, i ja sam na pocetku mislio da je neki zajeb al sve radi ok dok je ff. e a sad najgluplje pitanje, jel mi moze neko pls reci kak i gdje se stvalja slika ispod imena? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
Re: ...
Citiraj:
Odi u vaše postavke/edit options/Avatar.... ![]() |
|
![]() |