|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
TOSHIBA Satellite A300-15I
šta kažete? Zaslon: 15.4" WXGA (1280x800) Procesor: Intel Dual Core T2370 (1.73GHz) Radna memorija: 2GB DDR2 667MHz Čvrsti disk: 200GB SATA DVD DL Grafička kartica: ATI Radeon HD3470 (128MB) Povezivanje: modem, LAN, WLAN, BT Ostalo: USB 2.0x4, Firewire, AudioOut, MicIn, Card reader, ExpressCard, S-Video, VGA, WebCam HARMAN KARDON zvučnici OS: Vista Home Premium Jamstvo: 24 mj. 5.499,00 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
cini se jako ok .. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa uglavnom koliko sam primjetio, kucista su malo bolje izveli sa 300 serijom nego 200... cini se kvalitetnije No svrha ovoga topica je?? Sto planiras kupiti taj laptop? Do koliko mislis potrositi ako mislis kupovati? Ciljas na igre, prenosivost.....????
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Eto da i ja kažem koju, gledao sam malo tu A300, krasno je na slikama izgledala, komponente super i sve... Onda sam naletio na nju u technomaxu i malo probao. Kako je laptop jako glossy lako se packa, ali ajde, recimo da to nije neki problem. Problem je tastatura. Izgleda da svi serije A300 imaju istu. Izrađena je od sjajne plastike, užasno mekan osjećaj i savija se kao blesava. Ja sam se bio nameračio na model od 6.500 kuna, ali sam odustao jer ipak za te pare očekujem tipkovnicu koja se ne uvija toliko. Inače me to jako čudi jer serija A200 ima super tastature... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Malo ću dići ovu temu dok ne riješim dvojbu ![]() Naime, za frendicu kupujem laptop za cca 5.000,00kn Ova gore Toshiba je još pojeftinila, u HGSpotu je 5.199,00 kn i čini mi se kao najbolja kupnja za te novce. Zanima me ima li u međuvremenu još poneki hint ili mišljenje korisnika u vezi ovog notebooka, tj. koliki bi problem bila mekana tipkovnica za fine ženske prstiće ![]() Druga varijanta mi je TOSHIBA Satellite A200-1S9. Već dva tjedna gledam lapove i ova dva su jedina koja sam pronašao da imaju sve što njoj treba (core2duo cpu, malo bolja grafika od standardne intelove, wlan, webcam, bluetooth, firewire), a da koštaju pristojno. Lap će biti za neko laganije igranje, web, office, multimedija, neki lakši video edit, uglavnom svaštarenje ![]() Ako imate neki bolji prijedlog bio bih vrlo zahvalan. Gledao sam malo Acer Extensa, ali ne znam koliko su ti novi Aceri kvalitetni. TIA!
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kupovina laptopa za curu ide ovako: pronades sve laptope u okviru cijene koju ce se platiti, izaberes one s malo boljim komponentama, pokazes joj sve pronadene i kazes da bira koji joj je najljepsi. Biti ce vise sretna s lijepim nego dobrim i jakim laptopom. a da, kvaliteta tipkovnice.. niti jedna cura kojima sam pomagao kupiti laptop nisu primjetile razliku izmedu neke tipkovnice s hp bussines ili lenova T serije i neke mitac i slicno, tak da don't worry - sve je to samo tipkovnica ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Hehe, u pravu si, ona je prvo htjela Sony Vaio za cca 12.000,00 kn , pa kad sam joj obuzdao apetite jer znam da nema tolko love, onda je htjela Dell Inspiron 1525 ![]() Ovaj Dell mi se čini ok, a li za mrvicu više love Toshiba ga ipak šije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|