|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
napajanje pitanje
Imam napajanje na kompu od 300 w hec 300ar ptf koje je doslo uz komp koji ima maticnu asus P5LD2 geforce 7300gs pentium D 820 2.8 ghz HD 250 GB i to nije dosta. je li to razlog za stopanje kad igram ili nesto radim i usporen rad kompa i je li za ovo dovoljan fortron bulk ili bluestorm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
definiraj stopanje i usporen rad kompa?! ako je u napajanju problem jedine nuspojave koje se mogu dogadjat su resetiranje ili smrzavanje racunala ili uopce nepokretanje racunala stopanje u igrama? pff, mijenjaj graficku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
ma nije samo u igrama vec i kad sam na internetu kad bilo sto radim dogodi se i da se sam komp resetira ili smrzne slike i to cesto a u igrama mi je fps los skroz ako uopce pokrenem igru a u grafickoj mi nije problem jer to i ne budu neke zahtjevne igre |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Očisti cooler procesora od prašine. Napravi i MemTest rama. Inače, grafa ti je qrca i nije čudo što imaš niske fps u bilo kojoj igri.
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa nije bas da pentiijumi nisu zedni struje a ak je sroteks napajanje i to od 300w... Prvo kupi bolje napajanje,pa onda razmisljaj o upgradeu grafe,recimo zemi sad Fortrona 400W PNF,i kasnije neku polovnu 3850 za ~450kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledaj pod 'Moj komp'. Sve to je držao 350 PNF. Inače, prije HD3850 bila je unutra X1800XL 256Mb sa Zalmanom VF700Cu@5V koja je još veći potrošač od 3850.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|