|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
1700dut3c i 80mm/120mm vent.
Evo imam 2 pitanja: 1.Imam Tbred 1700+ (axda1700dut3c jiuhb0303RPMW) i koliko sam skuzio dosta je slabije overclokabilan nego ostali... Mislim miatov ide do 2150mhz bez mjenjanja voltaze a moj ide jedva do 2000xp+(1667mhz) na def. voltazi makar fsb bio 220 ili 133... Ne kuzim kak moze biti takva razlika... Dali je jiuhb dobra serija ili ne? Trazio sam malo po proslim postovima pa uglavnom se kaze da je. 2. Htio bih kupit 2 venta za bocnu stranu kucista(1x80mm u ravnini grafe,i 1x120mm u ravnini proca i NB-a) sa BLUE led. Neznam sto da uzmem jer zelim da budu dosta tihi ali i da hlade a ne da samo svijetle. Ima u linksu Sharkoon 120mm BLUE led ne pise koliko okretaja ali valjda 1000rpm pa me zanima ako ima netko dali to kaj valja?! Imao sam onaj TT Thunderblade ali to je drek 21db... 35db najmanje... 80mm ima svakavih. Najradije bih uzeo coolermasterov jer nije toliko skup ali zanima me jeli glasan. Najvaznije je da nisu glasni!! Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
moje oznake su : AXDA1800DUT3C 9575943272600 JIUHB 0324VPMW dakle ful slicne tvojima... zacudjuje me da ti tako lose ide proc, kad sam kupovao sebi, uzeo sam i frendu jednog dut3c 1800+ i neide tako dobro ko moj, al mu radi na 2ghz bez promjene napona. sta ces, nemas srece. Trebo si se obratit Freeku, on ima viska ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Gle nema tu pravila, jednostavno je tvoj cip losiji od onog kojeg ima mIato tak je bilo i s onim MObilcima.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
...
Citiraj:
cega freek ima viska? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: ...
Citiraj:
a freek ti se razbacuje sa srecom ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
...
ok 1. rijeseno, potrefio sam loseg... sad me zanima koji vent!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Imaš u Linksu one sharkoonove UV reactive (nema diode ali reagira na UV lampe u kućištu). Ja sam kupil 2 i nisu jako glasni a solidno pušu (onaj tvoj papst je za njih mlazni avion). Preporučam!
![]() |
#8 |
Premium
|
...
Vec sam bio kupio taj uv reactive fan ali sam ga odmah prodao posto nemem uv lampu nego obicnu crvenu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|