|
![]() |
#1 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
pomoc oko laptopa
dakle namjeravam uzet laptop u obzir dolaze samo ibm i dell, pa vas molim preporuke istih do 5000kn, vranoga ne dolazi u kalkulaciju, jer ce se laptop uzimat preko firme, sto znaci da na raspolaganju imam 4000kn, a kod njega je najjeftiniji laptop 5000kn, inace laptop bi se koristija uglavnom za muziku filmove i poneku igricu, igrice najvjerovatnije ne bi bile zahtjevne, zapravo najvaznije mi je da moze zavrtit americas army, za ostale me nije toliko briga ![]() pa ako netko ima prijedloge bija bi mu vise nego zahvalan da ih podijeli tu sa mnom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
vranoga ima firmu i možeš kupovati kod njega na R-1.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Laptopi za igranje koštaju. Raspitaj se malo je li dosta za igranje integrirana X1250 koja dolazi sa HP 6715b. Ako je, uzmi njega. http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=5500157 http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=5500204
![]() |
#5 |
Rasvjetno tijelo
|
hm pa napisah da di uzea samo ibma ili della, inace aa je ultra nezahtjevna igrica, tako da mislim da bi je x3100 bez problema vrtija, tako da eto to i nije neki problem, al isto ne bi bilo lose ako je moguce za te pare, da ima bar pinkicu bolju grafulju ![]() Zadnje izmijenjeno od: w0lfram_. 24.07.2008. u 11:49. Razlog: slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
ThinkPad R61 definitivno, samo teško za tražene nofce kod nas a pogotovo ako je nVIDIA Quadro NVS 140M (128 MB) unutra. Di si bia prije x mjeseci kad su imali prodajnu akciju sa dobrim popustom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rasvjetno tijelo
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |