|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() Situacija je ovakva: imam laptop(HP 6715b) i ima nekih problema sa dvd-om pa sam ga s obzirom na to da je još pod garancijom odlučio odnest na servis da to poprave. Na HP-ovoj web stranici ima dosta servisa pa bih molio za iskustva i preporuke u koji da ga odnesem pa da budem siguran da je u dobrim rukama, a ne da strahujem hoće li ga znat sklopit natrag... I usput, da li se produžetak garancije s 1 na 2 ili 3 godine može obaviti u bilo kojem dućanu, ili samo tamo gdje je kupljen, i da li je cijena produživanja svugdje ista ili to ovisi o trgovini u kojoj se garancija produžuje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Produženje garancije se može obaviti bilo gdje. Glavno ju je produžiti PRIJE isteka stare (makar 1 dan prije). Što se tiče servisa, lakše stvari otklanjaju ovlašteni servisi po gradovima, a veće greške servis generalnog uvoznika. Znam da vemil ne popravlja nego ih šalje dobavljaču. Još da kažeš i iz kojeg si grada, možda bi ti se moglo konkretnije pomoći (npr. Rijeci ima 2 ovlaštena servisa).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() |
#5 |
Registered User
|
Jel moram odmah produžit jamstvo na 3 godine, ili mogu sada na dvije, pa sljedeće godine produžit još jednu godinu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ne znam, nisam siguran ![]() ![]() pozzz
|
|
Oglas
|