|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
iPaq 514 problemi sa microSD
Pozdrav Kupio sam novu microSD karticu Transcend 1GB za HP iPaq Voice Messenger 514. Problem je sto svaki puta kada ju vratim u mobitel nakon vađenja, mobitel vise uopce ne prepoznaje. Isto se dogadja iako ugasim mobitel, izvadim karticu, vratim ju nazad i upalim mobitel. Opet ju ne prepoznaje. Samo odjednom izbaci poruku da li zelim formatirati karticu. Ako izaberem ne, opet uopce ne registrira karticu, a ako formatiram naravno sav se sadrzaj izbrise. Da li je jos netko naisao na isti problem? Molim vas, bilo kakva pomoc je dobro dosla. P.S. probao sam i sa formatiranjem kartice i na racunalu. Na racunalu uvijek normalno ocitava karticu. Problem se javlja samo na mobitelu. Čak ako i ostane kartica unutra, a baterija se isprazni. Kad upalim mobitel ponovno trazi format Edit: Evo, igleda da mobitel jednostavno ne voli ovu karticu. Isprobao sam san disk, i radilo je sve savrseno. Zadnje izmijenjeno od: Buraz84. 29.02.2008. u 19:12. Razlog: Test |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Isti problem s crucial sd karticom. Još nisam našao rješenje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni se to događa na Nokiji N93i No, to je tamo riješeno da ima "safely remove"..a HP je HP..
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
1. Format the card from the PC with the following program (all options ON, Full Format) http://panasonic.jp/support/global/c...formatter.html 2. Insert the card in the phone and connect the phone to the PC 3. Switch connection settings from Active Sync to USB Disk 5. Switch connection settings again fromUSB Disk to Active Sync. Unfortunatly the process need to be repeated from step2 each time you remove the card or switch-off the the phone je na engleskom al meni je pomoglo u istom smislu kao i što ovdje piše |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas