Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.06.2008., 01:03   #1
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Probelm s virusima i safe modom

Nakrcali su mi se neki trojani i wormovi u documents and settings i po c: particiji i ne mogu ih nikako obrisati, može li netko preporučiti neki programi i antivirus koji ih sigurno briše jer ih ja sa NOD-om (koji ih uredno prepozna) ne mogu obrisati? Drugi problem, za koji neznam dal je možda posljedica prvog jest da ne mogu ući u klasični safe mod. Kada izaberem safe mod (ili sa networkingom), počne učitavati onu listu i onda se samo odjednom restarta kompjuter, a inače u windowsima radi sasvim normalno. Zanimljivo je da postoji jedan način s kojim sam uspio ući u safe mod a to je onaj "directory services reswtore mode". I još jedna zanimljivost otkako su se pojavili virusi, kada odem na folder options, nemam više onu opciju "Show hidden and system files". Ima li tko koju pametnu za udjeliti za ove probleme prije nego što napravim format C:\?
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Babaloo je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2008., 02:33   #2
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Stavi Kaspersky i Super anti spyware,iskljuci system restore sve to poskeniraj pa vidi je li dalje funkconira ok sve..Poskeniraj sa Hijack This i provjeri logfile na HijackThis Logfileauswertung ili stavi logfile u ovu temu HijackThis - How To ...Za taj problem sa "show me hidden files and folders" pogledaj na ovi link http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm (dole pod 155)..
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.06.2008., 17:53   #3
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Citiraj:
Autor Joke Pregled postova
Stavi Kaspersky i Super anti spyware,iskljuci system restore sve to poskeniraj pa vidi je li dalje funkconira ok sve..Poskeniraj sa Hijack This i provjeri logfile na HijackThis Logfileauswertung ili stavi logfile u ovu temu HijackThis - How To ...Za taj problem sa "show me hidden files and folders" pogledaj na ovi link http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm (dole pod 155)..
uspio sam skinuti viruse sa antivirusom Avira, i pomogla mi je ona stranica koju si mi napisao da vidim hidden files, no nisam dobio tu opciju nazad u windowsima da ukljućujem isključujem po želji) već ju je ta skripta koju sam skinuo i pokrenuo samo aktivirala. I dalje neznam što da napravim što se tiče nemogućnosti ulaska u safe mod.
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Staro 21.06.2008., 18:05   #4
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

A da provas pregazit win?Mislim da napravis samo repair,pa vidis je li se jos restarta pri ulasku u safe mode.
Staro 21.06.2008., 18:14   #5
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Citiraj:
Autor Joke Pregled postova
A da provas pregazit win?Mislim da napravis samo repair,pa vidis je li se jos restarta pri ulasku u safe mode.
Probat ću i to pa javim rezultate. Zanima me samo jedna stvar: imam instaliran SP3, ako odem na repair (jer na cd-u od win je samo SP2, SP3 nije slipstreaman), da li poslije toga moram ponovo instalirati SP3 ili ne?
Staro 21.06.2008., 18:33   #6
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Mislim sad u ovakvoj situaciji da bi se SP2 ponovo vrtio ali ako grijesim neka me neko ispravi..PS.Ja bi na tvom mjestu integrirao SP3 u instalaciju windowsa,nego ovako instaliran SP3 pa da se nakon repaira pojavi SP2 pa opet instalciju kasnije radit SP3..
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno