|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Virus.VBS.AutoRun.ai
Virus.VBS.AutoRun.ai Imam problem s tim virusom. Antivirus ga lijepo makne s usb-a i kada spojim usb na drugi komp, on je opet tamo. Napravio sam Full scan na oba računala, s najnovijim definicijama (i s Kasperkyim 2009 i AVG-om 7.5) i računala nisu zaražena. Ali svaki put kada spojim usb (ili drugi usb, svejedno) na jedan od ta dva računala imam taj virus. I uredno ga AV makne i odspojim usb i spojim ga natrag na isto računalo i sve je u redu. Ali kad ga spojim na to drugo računalo, opet se virus nalazi na usb-u. Sad ja ne znam gdje se taj virus krije, na tom drugom računalu, u memoriji njegovoj, gdje?!?? Pretraga ne pronađe ništa. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ili si instaliraj AVG 8 već na to drugo računalo koje ima 7.5 i probaj onda s njim sredit stick. Ili prekopiraj sve važne podatke sa sticka i samo ga jednostavno formatiraj. AVG 8 se meni pokazao jako dobar u borbi protiv raznih nametnika sa stickova (opcija Heal). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|