|
![]() |
#1 |
..::StunK::..
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() navedeni mob ne reagira na nista... napravio sam pds repair, flasho sa diabolic MP53 1,4a i mob mrtav... neam pojma, niti alat da napravim TP. kad spojim mob na komp pise mi usb device not recongnized itd... imam jos jednu maticnu al neam torx T6 odvijac, tak da nemrem rastavit mob... sarafici su dosta izlizani... kaj se moze to kako rijesit bez tp... ili... hvala unaprijed edit: problem je u tome sto nemam torx 6, a i sarafici su izlizani... i bas se ne usudim radit tp. ali imam doma jos jednu maticnu, al nemogu otvorit mobitel... sarafi su problem... Zadnje izmijenjeno od: Stunk. 01.04.2008. u 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
nemože se bez TP ako ti komp prepoznaje Unknown device jer nemožeš flashati da bi došao u Blank da popraviš PDS i flashaš ispravan MonsterPack. moraš TP odraditi napravi TP onda popravi PDS zonu, onda s tim programom kojim si popravio PDS flashaj Yuet2.2.1 ili Diabolic53 1.3 jer za njih znam 100% da su ispravni MP-ovi i da rade na svakoj v360(v), onda poslije flashaj kaj god oćeš samo pazi na Bootloader verziju i da ti je baterija barem puna da pola mob otvori s Torx 6 , i onda PAŽLJIVO makni lim na čipovima da ih ne oštetiš i napravi TP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Unlocker
Datum registracije: Apr 2008
|
Morat ćeš nabaviti taj torx, inače ćeš te šarafiće još više izlizati i onda nećeš moći otvoriti mob. Nije to toliko skupo, a možda ti poslije opet posluži u nekom popravku.
![]() |
#4 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
da evo tu imas i kako rastaviti ...jedan od nacina ... reze lim iznad cipa How to Motorola V360 Smart Moto Drill Test Point Unlock http://www.youtube.com/watch?v=cvTcH...eature=related |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|