|
![]() |
#1 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Treba li uzeti ovaj laptop?
Moj stari ima priliku uzeti lap. Fujitsu Siemens 1200er Pentium 3 1200MHz 256MB Ram Dvd combo. Za 100 eura. Možete li mi detaljnije opisat lap. jer ga nemogu nać na netu. Dali se isplati? Ako, ne onda molim preporuku neki u istom cijenovnom rangu (do 1000 kn). Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa cak ima i pristojno OK cijenu. Da li se isplati tesko je rec, jer jednome bi se mozda isplatio, dok bi drugome camio na stolu... provjeri u kakvom je stanju baterija, u kakvom su stanju vijci (po njima se vidi je li bio otvaran) i provjeri disk od bad sectora (sa npr. HD Tune).
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bill Gates
|
Problem je sto ga ja nisam vidio. Moj stari ima nekog frenda u njem. koji to prodaje. EDIT: On bi ga koristio iskljucivo za Office, Auto Rute i WLAN internet (ak nema ugrađeno, lako se kupi Pcmcia ili Usb Stick) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bill Gates
|
Hvala vam puno na savjetima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Bill Gates
|
Samo da vam javim, zaboravio sam. Lap je kupljen odmah nakon vasih savjeta. Cjenkali smo se i dobili ga za 60e. Ima PCMCIA, LPT, COM, VGA, optički izlaz za zvuk, 2usb-a i dobro izgleda, lagan je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Bill Gates
|
Kupili smo odmah 2. Jako malo koristen. Baterija izdrzi cijeli film. Negdje oko sat i pol, mozda malo vise. Izgled tipkovnice: ![]() Optički izlaz (koji svijetli crveno dok lap radi ![]() ![]() Utor za punjac, S-Video, Firewire, USB: ![]() COM, VGA, LPT: ![]() Dial-up modem, Mrezna, Line Out, Microphone: ![]() 2x PCMCIA (gornju plastiku moj mlađi brat polomio), Floppy: ![]() Infracrveno sučelje: ![]() Utor za docking station: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Bill Gates
|
probao sam, ali mi onda ne stane lijepo u torbu. Da, zaboravio sam rec da smo jos dobili original torbr, punjace, miseve... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|