|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kasda
Imam Kasdu koji je spojen na komp preko lana i kad upalim komp ne upali se lan lampica na Kasdi niti na ploči ne svijetli lan.U Win Xp SP2 ( stavljao sam ih par puta) mi piše da je kabel isključen. Onda idem u Network Connection i par puta moram isključiti i uključiti mrežu i onda zasvijetli lan na Kasdi i dalje sve radi normalno.U kabelu nije problem, spojeno je preko bridge moda, pošto je kasda adsl modem a ne ruter. U čemu bi mogao biti problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Vidi jel ima noviji driver za mrežnu. Ako nisi koristio kakav tweak program pa da je on prčkao po registryju, kad jednom postaviš mrežnu na Enable tako bi trebala i ostati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A jesi provao reinstal drajvera od mrezne? ![]() EDIT:Nikky me stiga.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Mreža ostane na Enable tu nema problema, zato mi napiše ispod da je kabel unpluged ali niti na ploči iza ni na kasdi ne svijtli lampica za lan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Izgleda da je nešta do kasde. Neprima signal ili nešta. No ipak kada se pogleda može biti i do mrežne. Najedostavnije odi do frenda sa kasdom i probaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Probao sam kod frenda,ali kod njega svijetli lan cijelo vrijeme i kad je komp upaljen ili ugašen i tamo kasda radi normalno.Kod mene kad ugasim komp ugasi se i lan na ploči (to sam več pitao vlasnike ploče kakvu i ja imam da je normalno da gasi lan) i onda kod paljenja ne skuži kasdu.Posudil mi je frend Siemens ruter ne znam točno koji ali na pol sata i kužila ga je ploča stalno.Problem je u tome da nekad skuži kasdu a nekad ne ( večinom ne). Sad dali je problem sa mrežnom ili kasdom stvarno ne znam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|