|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
HTPC i daljinski
Imam HTPC i htio bih njime upravljati samo daljincem. Imam daljinac od Leadtek PxDV 3200H kartice i on sa svojim programom (PVR2) radi napola a ostalo još kilavije, ako mu oslobodim Win MC funkciju onda sa PVR2 ne radi nikak i njime ne mogu paliti računalo...meni bitno, lijenost ![]() Imam i veliki daljinac od Gigabyte kartice (njegov senzor ide na usb) i on bi se vjerojatno girderom (ili nekim drugim?) programom dao fino isprogramirati...problem je kako ga podesiti da pali računalo ? Uz neki prog za gledanje, snimanje TVa ... (neki mc prog) daljinac bi trebao kontrolirati i dvbviewer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
IMON... Nisam ga uspio pronaci nigdje u Zgu i okolici te se raspitao i iz MSAN-a dobio informaciju da da više neće dobivati... i tako googlanjem došao do trgovine u Zadru koja ga ima www.icn.hr i narucio platio i sad je u fazi slanja... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
OK, imon. Ali što sve od onog navedenog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
sa IMONom Inside moš palit gasit računalo (ne KNOBom) a za ove tvoja ostala pitanja nemam baš odgovore jer ga ne koristim u te svrhe... ali Google kaže da možeš kombinirat IMON i DVBviewer: http://www.dvbviewer.info/forum/inde...howtopic=12809 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|