|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
LX8 logitech
da li ima tko taj mis? http://www.logitech.com/index.cfm/mi.../3618&cl=au,en ja sam ga danas kupio u vemilu i nekak mi je cudan, ko da malo kasni. kad npr. povlacim mis po ekranu ok. je ali na neke sitne i precizne udaljenosti nekad ko da zasteka tj. radi sa zadrskom. to mi bas nije jasno. ima tko kakav prijedlog? probao sam i modul koji prima signal stavit skroz blizu misa ali nije nista bolje. baterije su nove. da li je mozda moguce da za taj mis treba podlozak? malo glupo pitanje ali neznam pa pitam hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Je, ako ima isti laser i bežičnu vezu ko MX1000 (a čini mi se da ima) to ti je do toga da je bežičan, ako sam dobro razumio naravno. Da li miš baš "šteka", tj, zaustavlja se dok ga povlačiš, ili je stvar u tom da je kasna reakcija? To se dobro vidi ako draggaš window po ekranu koliki je lag. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Probaj promjeniti podlogu i staviti najnovije drivere. Pogledaj da ti slučajno WiFi router nije u blizini jer znaju nastati smetnje.
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
ma ne kasni konstantno, nego recmo citam sad ovaj forum i ocu kliknut na podforum racunala, scrollam dok mi taj podforum ne dodje na ekran i onda pomaknem mis ali recimo nisam tocno pogodio podforum vec mi fali 2 mm prema dole, pomakem lagano mis ali strelica stoji jedan odredjeni dio i onda se tek pomakne (a cijelo vrijeme mis lagano pomicem). znaci na sitne pomake ponekad zasteka, tj. ja ga pomaknem otprilike tih 2 mm ali on nista i onda odjednom samo skoci i naravno fulam tih 2 mm. wifi router je blizu ali to ocito nije problem. a problem sam rijesio tako sto sam kupio najobicniju podlogu za mis koja kosta 5kn i sad je savrseno. do sada sam mis vukao po drvenom stolu visokog sjaja pa gaje mozda to zezalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Datum registracije: Dec 2006
|
jel ima tko ovog misa? Planiram ga kupiti pa da netko kaze iskustva? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas