|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
NFS Most Wanted problem
ovako, igra se uredno vrti neko vrime i onda u jedan put crni ekran pa se nakon par sekundi vrati u igru, pa radi normalno neko vrime pa opet, i tako sve cesce... windowsi (vista 64) izbacuju: "display driver stopped responding and has recovery" graficka mi je nakon par trki na 100 °C sta mi i nije bas normalno (dok GTA4 radi na nekih 60-ak mozda malo vise bez ikakvih problema) grafa je 1950pro 256mb, driveri su najnoviji sa ati stranice, iman 4Gb rama, proc E4500@3.0GHz neznam u cemu bi moga bit problem, ali uzasno iritira kad se svakih 20 sek pojavi crni ekran 3-4 sec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
To ti se javlja samo u NFW MW i dal ti baca artefakte? 100 °C je ipak malo previse jel ti se uopce vrti vent? btw fulal si malo pdf |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
a vent se vrti normalno, sad san bas gleda i u gta4 mi je temp oko 90 kad je malo akcije.. al ipak vrti normalno bez ikakvog zastajkivanja, i sve igre do sad su radile normalno samo NFSMW zeza.. jos napomena da mi je kuciste otvoreno, ima prasine malo al mislin da to ne utjece previse na toliku temp.. a ako san falija podforum ispricavam se na tome, neka admini slobodno primiste di misle da je najpametnije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
ja pokusavam igrat,ali jednostavno mi nece vrtit normalno,tilta stalno, proc je e2200 clock na 3.3 ghz,grafa hd3870 clockana i 2 gige rama na 1000 mhz klokano,vrtim na 32 bit visti,moze pojasnjenje problema?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|