|
![]() |
#1 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
TOSHIBA Satellite P200-1EV
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=6826&catid=28 Šta mislite o ovom laptopu,jel ima nešt slično a da je cijena tu negdje? Jel ima netko ovaj laptop pa da napiše par riječi o njemu ako mu nije problem... ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Imam taj laptop Neznam što te zanima? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo da se i ja ubacim u topic... Reno666, bas si ovaj tjedan mislim kupiti taj laptop pa daj molim te napisi par recenica. Tesko je izguglati nesto pametno. Vidim da mu je hard na 4200 rpm - koliko se realno to osjeti? Na njemu me inace sve ostalo privuklo - od graficke do 250 GB. Ajd plizzz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Imam ga oko mjesec dana. Novog Što se tiče izgleda lap. mi je sasvim ok. Možda da je tipkovnica malo čvršća jer na jači pritisak diše (preplastična) ali ako nisi grubijan onda nema problema. Perfomanse su sasvim ok ali nisam neki veliki igrač tako da nisam najkopetentniji ali stavio sam gore najnoviji NFS i na najjačim detaljima ide lijepo. Odmah sam skinuo Vistu s njega jer Vista ko Vista, neki je hvale neki kude. Uz malo muke uspio sam staviti sve drivere za XP, tako da u device mngr-u nema niti jedan upitnik. Kad sam instalirao XP morao sam u cd od xp-a ubaciti sata drivere i prošlo je bez problema (N-lite) Inače sa lapom dobiješ recower dvd tako da možeš vratiti vistu sa driverima kad se sjetiš bez obzira šta si radio sa particijama i li mjenjao HDD. Zgodno ako se poželiš viste. Ako te još šta konkretno zanima pitaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Kak se ponasa baterija? Koliko se grije laptop? Inace, nisam ni ja gamer, ali grafulja mi je bitna za CAD aplikacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Baterija mislim da nije jača strana. Oko 1,5 sati neka lagana 3D igrica preko net-a (biljar) Sat igranja i pola sata surfanja. Hlađenje je dobro riješeno u odnosu na AMD-a Imam i toshibu http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=5530121 koja puno jače ispuhuje topli zrak pri istom poslu. Valjda tako mora biti. Kad radi na "leru" intelova ima temp oko 47-48 celz. A kad se optereti ventilator jače puše i nema pregrijavanja. Na xp-u ti nerade multimed. tipke. Na visti rade uredno. Inače onu hrpu softwera sam pobrisao jer ne služi skoro ničemu a samo smeta sa prozorčićima i ikonicama u tray-u. Ekran ima solidan prikaz jako čisto samo malo ima odsjaja ako ti je prozor iza leđa. Možeš provjeriti frizuru svako malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Ma super onda. Izparanoizirali su me neki da je 4200 rpm presporo i da se to jako osjeti u radu, ali mislim da s defragmentiranim diskom i s 2 GB rama tu nebi trebalo biti problema. Morao sam svejedno pitati. E, jos samo 1 pitanje - di si ga kupio? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Kupio u HG-spotu, cijena ista 6.399,00 kn Imam stolno računalo sa Seagateom 320 gb 16 mb cache, 7200 rpm , i neprimjetim razliku u brzni Windowsa ili igrama. Samo što je grafička na lapu bolja. Po mom mišljenju lap je ok i nisam se pokajao što sam ga uzeo. Na kraju tipkovnica je presudila jer je srebrna pa se vidi u mraku dok crnu nebih uzeo nikada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Nije istina, ja sam si stavio xp i rade tipke....samo skineš sa toshiba.co.uk drivere i sve šljaka ![]() Inače, ja sam super zadovoljan laptopom s obzirom na to koliko košta. Ok je za igrice (iako mi na jetru idu ati driveri), što se disk tiče čudim se da se ne osjeti trenutno toliko razlika, ali moguće da će se kasnije... Bateriju nisam niti probao, svaki put radim nakačen na struju, pa ti tu ne mogu puno pomoći... Taj laptop se može uzeti u mikronisu i hgspotu i na oba mjesta je ista cijena - 6399 kn (iako sam danas pogledao na stranici mikronisa i nema ga više) ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
Moram pokušati sa driverima. thx P.S. laptop je dosta deblji i teži od ostalih tako da za njega trebaš http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1320078 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Ili, još bolje ruksak ![]() Laptop nije lagan, istina je, ali ne bih rekao da je nešto pretjerano težak, ali da je debel, to bome je ![]()
![]() |
#13 |
Premium
|
Sam sebi da odgovorim: Nema |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|