|
|||||||||||
|
|
#3061 |
|
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Isto katastrofa loše i na LG webOSu... doduse tv nije najnoviji (ima 4g da sam ga kupio), ali maxtv app jako loše i sporo |
|
|
|
|
|
#3062 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
dal se moze iskoristit onaj stari reciver ako se sada uzme max tv? taj model sam imao prije nekih 5 godina GX-HT501EL |
|
|
|
|
|
#3063 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
App sporo šalta, stream kasni. Jednostavno nijedan parametar nije na stranu aplikacije u odnosu na iptv prijemnik. |
|
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
na samsung tv je update aplikacije,kao nesto malo bolje radi,nisam puno isprobavao pa vidite jel i vama bolje |
|
|
|
|
|
#3065 |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
imam android box od ht (stb hy4420) zanima me kako najjednostavnije napraviti da sa laptopa kad se na video datoteku ili sliku klikne desni klik i onda odabere "pošalji na" i da tad ima mogućnost slanja odnosno gledanja na tom tv preko tog android uređaja |
|
|
|
|
|
#3066 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
dali netko u zadnjih mjesec dana ima problema sa maxtv imam dva uredjaja ona stara(ne android box) imam optiku tako da net nije problem problem se manifestira tako da se zamrzne slika a ton dalje ide,prebaci se recimo kadar samo emisije slika se odledi i nakon odredjenog vremena opet to se u 90% dogadja na hrt i domacim programima,mada zna i na arenama i hbo s tim da i na ostalim programima osijetim lagano zatrzavanje takodjer kada zelim recimo vratiti nesto radi zablesa se sve i nekad se resetira tehnicka sluzba rijesavala daljinski sve,dolazio tehnicar,mjenjat roter ali i dalje slicni problemi takodjer kuca do mene isti problem internet radi odlicno inace zanima me dali netko ima sto slicno? mislim da mozda zele uvaliti android boxove njihove i zamijenit mi stare uredjaje ali to mi ne paše naravno kada gledam na kompu ili mi boxu nema nikakvih problema hvala |
|
|
|
|
|
#3067 |
|
Datum registracije: Dec 2006
|
Da, isto tako bilo, došao tehničar i zamjenio obadva prijemnika. Prije su bili neki zaobljeni sa bijelom dugackom bijelom crtom po sredini, zamjenio ih za neki kockasti koji ima samo crvenu/zelenu lampicu naprijed. I od onda nema problema
|
|
|
#3068 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
A budem vidio,mozda sada daju druge neke Ali stvarno glup problem,slika zaledi,ton ide,recimo neki razgovor i cim se kadar promjeni na sugovornika on se odledi,naakon par minuta opet Nisam tako sta sreo |
|
|
|
|
|
|
#3069 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
A da napišete oznaku modela stb - a, a ne da ih opisujete kao kruške i jabuke ? |
|
|
|
![]() |
|
|