|
![]() |
#1563 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ovaj pored Novente super jeftin, čist, jedan od najboljih doručaka koje sam ikad jeo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa meni je pasao jedan dan tamo, volim aute, ako ništa drugo to. Bio je neki festival, pa smo tamo proveli par sati, ima se nešto za vidjeti. Meni odličan dan, ako ništa drugo, sjedili smo na onom poznatom zavoju i uživali u autima. Fina klopa isto tako, i onaj stari dio grada, sasvim lijepo. Stadion smo isti ošli vidjeti. Ma generalno, jedan dan, mi smo bili zadovoljni. I išli vlakom, pa je i to bio dio atrakcije. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 30.06.2025. u 10:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1566 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
zato i pitam. meni se isto tamo jako sviđa mood, nema nervoze u gradu. Grad sam po sebi, onako skupi socijalistički grad djeluje ![]() Tamo sam provea neko vrime, pa zato kažem. Gušt je ujutro se probuditi, sjesti u ferrari italiju i onda se odvesti na plivanje. ![]() I tako misec dana Ferrari nije moj, nasreću. ![]()
![]() |
#1567 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma da, meni super grad. Ja sam sjeo na vlak. ![]() Jesi ga sredio: https://www.novilist.hr/novosti/crna...ka-iz-opatije/ ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1570 | ||
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1571 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1572 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
A sjever Italije između Genove i Venecije je jako veliko područje. Idete do Splita cestom ili trajektom iz Ancone? Toskana je uvijek dobar izbor, to je već južnije malo, ako ne onda Emillia Romagna (Bologna, Modena, Parma - tim redoljedom po meni, makar svaki grad ima svoje. Oko tih gradova imaš predobre smještaje, stare vile, dvorce obnovljene u hotel. Makar ako planirate za novu godinu biti možda neki od gradova. Tamo imaš muzej ferari, lamborgini, pagani sve 45min vožnje ako te zanimaju auti. Ako vas zanima hrana onda tvornica parmezana i acetaia gdje rade pravi aceto balsamico. Ako hočeš pošaljem link koje ja preporučam gdje smo mi bili. Ako te kaj zanima još konkretno pitaj, taj dio Italije sam prošao puno puta.
![]() |
![]() |
#1573 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Je li tko isao autom po Rimu? Zanima me Faacia Verde Green Zone. Usao sam sa hibridom unutra i parkirao ali nalazim svakakve informacije da se moze i ne moze. Ako je auto novije koliko shvacam ne bi trebalo bit problema? Ne treba nikakav permit trazit? Sent from my SM-S926U1 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Bili u Rimu prije 2 tjedna, išli avionom pa busom po gradu. Promet je kaos, auti izubijani i uglavnom zapušteni. Tko je jači, tlači. Na semaforima di je jedna "traka" po 3 auta. Sretno s autom ![]()
![]() |
#1577 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Jos u mene auto preko 5m haha problem je sto je jadrolinija otkazala trajekte iz Baria i Ancone zbog onih ostecivanja u Splitu i tako sam prisilno produzio odmor po Italiji i zavrsio u Rimu... Sent from my SM-S926U1 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|