|
![]() |
#31951 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Btw na njj sam gledao 28 days. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31953 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Imam plazmu P42nešto i još je dobra kao i slika. Uvijek me iznenadi da je stara već 15 god i da fino radi.
![]() |
#31954 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Balerina, može se pogledati, ali nema to sa Chadwickovim djelom nešto previše veze, iako su bili i on i Keanu producenti. Uvodne scene borbe su mi katastrofa (puno brzih izmjena, kratkih scena), poslije se to iznivelira i bude OK ali na kraju krene izdrkavanje sa slow motionom i rezultat, makar meni, loš. Nema baš nekih kvalitetnih likova koji bi to makar malo začinili. Jednog glumca su čak reciklirali iz jedinice, što mi je malo retardirano. Zgodno mi je što postoji križanje sa JW pričom, gdje mi se prva kratka scena uklapa OK, ali druga mi nema nikakve veze s ničime. Baš moram pogledati gdje bi to upalo u JW timeline. Soundtrack, kamera, scenografija dva koplja ispod, scene borbe jedno koplje ispod (ipak mi je dosta scena bilo OK pa samo jedno). Priča sama po sebi korektna, nije ni JW baš rasturao što se priče tiče. EDIT: mislim da možemo zaključiti da je timeline u banani. Pažnja, spoileri. https://www.reddit.com/r/JohnWick/co...rina_timeline/
Zadnje izmijenjeno od: mkey. 01.07.2025. u 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31955 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
na slici gdje sjedi naslonjen na zidu s vrecicom u ruci, iza njega nekakvi stupovi, uopce iz profila ne izgleda ko cillian murphy, nego neki random bradati lik, loool. Plus, film ne samo low budget, nego prva scena glavni glumac gol da mu se vidi i p...ek !! rijetko u ijednom hollywood blockbusteru |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31956 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Nije film low budget. Ulupali su 60mil. Poredjenja radi, "Sunshine (2007)" je kostao 40mil za izradu. "The Beach 2000" sa DiCapriom je kostao 50mil. Trainspotting 1996 je kostao samo 1.5mil funti. Ulupao je Danny Boyle dosta na "28 days.." samo je usrao sa amaterskim stilom.
![]() |
#31957 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. Jučer u 06:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31958 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Thunderbolts - nije klasičan Marvelov film, da mi netko ne kaže da je Marvel, ne bi ni znao. Rekao bi, bolje od svega što je Marvel tvornica izbacila tamo od 2018. (osim Spidermana koji mi je baš loš, previše za klince) a opet lošije od prvih Ironaman, Thora, Avengersa i sličnih. Neloše provedena večer, tih 2h. Mada, i dalje ne kužim taj multiverse, nove avangerse, imam osjećaj da imam rupu u znanju/vremenu, odakle novi Captain America, gdje su Avangersi originalni i slično. Sve u svemu, nekakva šestica. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. Jučer u 12:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31960 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
To je i za rane 2000. jako mali budget, mnogi polu B flopovi su bili minimalno 2-3x skuplji Nego, jel valja išta 28 jari kasnije, dal da idem u kino ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31962 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ballerina ispala baš dobar film. Puno bolji od sva tri John Wick, pogotovo zadnjeg. Ima dobru priču, par obrata, nešto manje nasilan, manje scena kad se tuču ![]() ![]()
![]() |
#31963 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Baš me zanima kakav će ispasti ovaj "rimejk": Knjiga mi je baš odlična, film sa Arnoldom mi je isto odličan na svoj cheezy način. Ali Arnoldov film skoro pa i nema veze sa knjigom, po traileru vidim da je ovaj novi film puno puno bliži knjizi. Inače drugi Arnoldov film iz tog doba koji nekako povezujem sa Trkačem je Total Recall koji mi je odličan, a npr rimejk sa Farrellom mi je bio baš bzvz (Verhoeven mi je općenito klasa za sebe). Isto čitao knjigu tj preciznije priču od svega par strana i tako-tako....prekratko...film sa Arnyem je bolji u ovom slučaju. ![]() Fun Fact: King je navodno kopirao Prize of Peril po kojoj su francuzi ranih 80ih snimili film Le Prix Du Danger i koji je to tek teški sirić... ![]() ![]() Pogledao sam ga baš neki dan i čak je i fora, sniman je u Srbiji pa sam tako vidio npr Popadića iz Boljeg Života kako priča francuski i slično. Poprilično zanimljivo za pogledat zbog tako nekih stvari... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|