|
![]() |
#4681 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Da, tak je, oba su LEGO izdanja. ![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4685 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
može savjet? uređujem si "radnu galeriju" visoko u potkrovlju, jer ne želim imati nigdje drugdje po stanu pc tehniku i stolove. osim laptopa. ovo zahtijeva još malu doradu prije konačnog seljenja kompa ali načelno je to to. zidna polica će dobiti pojačanje i onda u rupu u sredini mi taman stane komp (imam kockasto kučište, taman stane), a u rupu na stolu stiže 32" ekran. pored stola dolazi ladičar i na njega laserski mfp kojeg nemam kamo drugdje stavit osim tamo. kamo sa zvučnicima? šta se mene tiče mogu oni biti i nepravilno razmješteni, kad sam na kompu uglavnom svira nešto čisto da svira ili yutub, ali bi htio ostati na ovoj razini kvalitete zvuka, a ne otić niže. ako idem na manje onda mogu komotno maknuti pojačalo i uzet neke pc zvučnike a to mi nije baš drago. ovo će se u futuru još malo proširiti ali za sad je to šta je. da doći će i ograda u nekom trenutku. nisam mogao napravit širu galeriju na ovom dijelu jer je ispod peć na drva s lijeve strane pa da ne ide tako visoka temperatura u pod od galerije, a s desne strane krov se naglo spušta pa mi nije imalo smisla. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4686 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Pa ovi stalci za monitore se mogu povuc malo prema sredini stola i opet monitore mos dovest u zeljenu poziciju. Zvucnike onda polegnes na bok i svaki na kraj stola u cosak, tamo gdje zavrsava zvucnik ide stalak...
![]() |
#4687 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Ja bih prvo završio ogradu i onda ogradu (s lijeve strane) iskoristio kao mjesto za prihvat radne poloče, dok s desne strane, radnu ploču učvršćuješ na zid. Na taj način bi izbjegao postojanje radnog stola kao zasebne jedinice namještaja i tek tada krenuo u prilagodbu gdje će što stajati. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4688 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
S obzirom da radim od kuce onda je ovo i "radno" mjesto i radno mjesto. Monitori nisu u dual monitor setupu, lijevi je spojen na privatni desktop, a desni na sluzbeni laptop. Bezicne sluske su za laptop, desktop ima zicane, ali se ne vide na slici. Jedna tipkovnica i mis, switcham izmedju kompova koristeci Mouse Without Borders. Stolica je Secret Labs Titan, ne vidi se na slici. Webcam je u medjuvremenu zamjenjen, sada je Logitech Brio 4K, trebala mi nova zbog Windows Hallo. ![]()
![]() |
#4689 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja sam si u podrumu kod mame napravio novi ured pošto i ja radim od kuće. Bit će slike kad budu i kompovi i namještaj, ali ovako je soba ispala. Bila je vlažna i u roch bau stanju, poprilično neupotrebljiva. Ovo je video. https://jumpshare.com/share/QsJiHC4AsQjbAqq3Oh5C |
![]() |
![]() |
![]() |
#4690 | |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
nisam razmatrao to tako... sad mi je kasno malo. @silver-tip paa moguće da bi tako stali da. probam kad prebacim komp i ekran. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4692 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ali mene bi ubio ovaj razmak između monitora. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4693 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() |
#4694 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#4695 |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4696 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() |
#4697 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
čini mi se da je ovaj.. imam isti samo duži, vidim po nogama i rubovima ispod stola od nosača https://www.ikea.com/rs/sr/cat/trott...amestaj-55989/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4698 |
Premium
|
Ova kombinacija https://www.ikea.com/hr/hr/p/trotten...acit-90474848/ https://www.ikea.com/hr/hr/p/trotten...jela-50474751/ Žao mi je jedino što nisam uzeo veći stol jer dok raširim par papira nemam više mjesta |
![]() |
![]() |
![]() |
#4699 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Vidim puno vas ima te ogromne bookshelfove na stolovima, zasto? Jel vezano za posao, ili si preko njih pustate muziku dok radite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4700 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Na poslu imam 160x80 cm. Super je što je tako dubok da stane monitor plus dvije tipkovnice (2 kompa) i 2x28" monitora. Doma je nešto skromniji ali je isto dublji upravo zbog papira ali nije mislim širi od 100cm. Baš bum izmjerio doma kada dođem. Doduše taj doma ima i ploču debljine 28mm. Dok sredim oba mjesta budem stavio fotke. Sad su malčice zatrpani papirima. Što ne kupiš stalak za laptop?
![]() |
![]() |
#4702 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Stalak za laptop će biti neki homemade od komada metalne pločevine dok se konačno natjeram (i nađem vremena) nacrtati neki dxf za izrezati na laseru. Fali mi još dock da ne moram stalno preštekavati kablovinje i još neke sitnice... Poslano sa mog ELI-NX9 koristeći Tapatalk |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|