|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
Maxsport1 program - slika smrzne na webOS tv-u
Pozdrav! Imam problem sa Maxsport1 programom kojeg gledam na webos (LG tv). Slika mi se zamrzne na 1 sec. pa opet krene i radi 3-4 sec. pa opet isto....Na kraju utakmica u stvarnosti gotova, a u mene 80. minuta. Preko web-a od tv-a isto slika smrzne. Do prije par mjeseci radilo sve kako treba. Drugi programi na maxtv to go aplikaciji rade uredno. Na tabletu slika ne smrzava, niti na PC-ju (web aplikacija). Inace sam na A1 preko HT optike, a maxtv to go je iz drugog stana. Probao sa vracanjem tv-a na tvornicke postavke ali opet isti problem. Ima li tko ideju do čega bi moglo biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
ista stvar i kod mene webOS sa maxtv app. Ok, sporo prebacuje programe, sama aplikacije je spora, ali svi programi/kanali rade ok, osim maxsport1 i 2. Telka mi se spojena preko Wifija na internet ali na tom istom wifiju maxsport 1 i 2 rade normalno kad ih gledam preko browsera na laptopu ili maxtv aplikaciji na mobitelu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako možete, probajte (barem za test) spojiti Lan kabelom i odabrati da koristi Lan umjesto WiFi. To će pokazati u kom pravcu treba tražiti "krivca". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Probao sam odavno na drugom (android, ne webOS) TV-u koji mi je spojen žicom (druga mreža). Ista stvar, maxsport 1 i 2 normalno radi preko maxtv prijemnika i webbrowsera na PCiju, ali aplikacija za smartTV 0 bodova |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
Nezgodno mi je spojiti LAN kabel jer je tv na zidu, a nije mi jednostavno (ni svejedno) skinit sa nosaca posto je velika i prakticki par milimetara debljine (staklo) osim donjeg dijela.....nezgodno mi je bez skidanja ubosti LAN. Probao sam i preko web browsera pokrenuti maxsport1 i opet zamrzava. Jedino sta sam uspio spojiti laptop preko HDMI-ja na tv i tako gledati bez problema, a spojim se na maxtv preko web browsera i logiram......A aplikacija radi na androidu..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|