Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP > HT
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.08.2025., 22:16   #1
petar0001
Registered User

Datum registracije: Apr 2009
Maxsport1 program - slika smrzne na webOS tv-u

Pozdrav!

Imam problem sa Maxsport1 programom kojeg gledam na webos (LG tv). Slika mi se zamrzne na 1 sec. pa opet krene i radi 3-4 sec. pa opet isto....Na kraju utakmica u stvarnosti gotova, a u mene 80. minuta. Preko web-a od tv-a isto slika smrzne. Do prije par mjeseci radilo sve kako treba. Drugi programi na maxtv to go aplikaciji rade uredno. Na tabletu slika ne smrzava, niti na PC-ju (web aplikacija). Inace sam na A1 preko HT optike, a maxtv to go je iz drugog stana. Probao sa vracanjem tv-a na tvornicke postavke ali opet isti problem. Ima li tko ideju do čega bi moglo biti?
petar0001 je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2025., 08:30   #2
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
ista stvar i kod mene webOS sa maxtv app. Ok, sporo prebacuje programe, sama aplikacije je spora, ali svi programi/kanali rade ok, osim maxsport1 i 2.

Telka mi se spojena preko Wifija na internet ali na tom istom wifiju maxsport 1 i 2 rade normalno kad ih gledam preko browsera na laptopu ili maxtv aplikaciji na mobitelu.
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.08.2025., 12:12   #3
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Ako možete, probajte (barem za test) spojiti Lan kabelom i odabrati da koristi Lan umjesto WiFi.
To će pokazati u kom pravcu treba tražiti "krivca".
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2025., 12:37   #4
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Ako možete, probajte (barem za test) spojiti Lan kabelom i odabrati da koristi Lan umjesto WiFi.
To će pokazati u kom pravcu treba tražiti "krivca".
Probao sam odavno na drugom (android, ne webOS) TV-u koji mi je spojen žicom (druga mreža). Ista stvar, maxsport 1 i 2 normalno radi preko maxtv prijemnika i webbrowsera na PCiju, ali aplikacija za smartTV 0 bodova
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 00:22   #5
petar0001
Registered User

Datum registracije: Apr 2009
Nezgodno mi je spojiti LAN kabel jer je tv na zidu, a nije mi jednostavno (ni svejedno) skinit sa nosaca posto je velika i prakticki par milimetara debljine (staklo) osim donjeg dijela.....nezgodno mi je bez skidanja ubosti LAN. Probao sam i preko web browsera pokrenuti maxsport1 i opet zamrzava. Jedino sta sam uspio spojiti laptop preko HDMI-ja na tv i tako gledati bez problema, a spojim se na maxtv preko web browsera i logiram......A aplikacija radi na androidu.....
petar0001 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno