|
|||||||||||
|
|
#871 |
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
To sam danas baš pričao s kolegama,kao da znaš. Točno sam znao kad trebam prestati pucati i lik je gotov, baš muscle memory. Ovdje pada ili iz metka ili stresem mag a on kao da sam ga prašinom posuo, apsolutno nikakvog patterna nema.
|
|
|
#874 | |
|
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
bf2042 najgore definitvno. bf1 atmosferične, no ništa posbeno što se tiče gameplaya, da ne spominjem behemothe i battle pickup sranja. Citiraj:
Ovdje nekad obrišeš lika, nekad ga puniš za trojicu i ne pada. Otišli smo sa svime naprijed, a na kraju, nie napredak u svemu baš vidljiv. Igra im se često ruši ko kula od karata od količine tih tehnikalija, i to se svaki peč vidi. bf3 i bc2 su institucije, i više tako nećemo ništa igrat. bf6 je za scratch taj itch, ali nije to to, kao da te svrbi na sred leđa i nikako da se dobro počešeš... ![]()
|
|
|
|
#875 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Slušam kukanje ovdje i mislim si da je HLL taman igra za gerijatriju i taj neki old school multiplayer i vidim da nit to ne valja. Hrđavom kurcu i dlaka smeta.
|
|
|
|
#876 | |
|
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
to je gušt bf, kad se ostvari teamplay super je osjećaj, svi pridonose, žrtvuju se, odvlače te iza kamena, dižu, spašavaju jedni druge i imaš osjećaj band of brothersa, ali bez te hardcore sheme. najčešće ti hardcore igrači i one bullet modovi hc su ionako loši igrači, liječe frustracije ležajući i šefujući po tim igrama. u bf možeš biti heroj ulice kad se probiješ po flanku uz smoke i super je osjećaj da te nitko ne šalje na vojni sud jer nisi slušao nekog nedojebanog lika koji je velim često loš igrač., ali je kao tu 100 godina pa ga se mora slušati ![]()
|
|
|
|
#877 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Sve to stoji za HLL da partije ne traju preko sat vremena. Down time je ogroman. Uz to se syebem naci server gdje pricaju engleski. Pise ENG, udjem a oni poljaci. Kikaju te ako ne koristis mikrofon. Nema gorih likova do takvih panjeva koji misle da su video igre bitnije od zivota. Sto se BF6 tice, nisam igrao par dana, cekam da fixaju drone glitch. Upalim maloprije i totalno mizerno iskustvo. Da mi neko placa, pitao bih se da li da igram. Koji odron postade u tako kratkom roku. Ali od svega, najvise me igraci izludise. Trcis prema objektivu sa 3 lika. I onda ja na objektivu sam, oni ili odu negdje drugo ili stoje na samoj ivici. Pa koji Q igras??? Ne kontam zivotami, ne zelim da vjerujem da su COD igraci na ovom nivou ali se pitam koji su ovo igraci uopste. Ja cim vidim zastavica treperi, idem ili da branim ili da pomognem uzet. A u BF6 svaki put ja sam. Ni timskog ni squada. Pa sta je onda svrha igre. Nikada oni ovo popraviti nece. Uninstall. Fuck off..
|
![]() |
|
|