|
![]() |
#541 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Citiraj:
Provjeri, možda nije tako kod EON. Možeš uvijek imati na mobitelu pa share ekrana mobitela na TV putem wifi ili spojiti s usb-c kablom na tv možda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#543 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() Ma htio bih to u apartmanu ostaviti na moru, a sad starcima, burazima i ostalima objašnjavati di šta kako zašto mi je prekomplicirano. Lakše bi mi bilo kupiti box neki, spojiti na wifi i tko je trenutno tamo koristi tj gleda telku.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Rješenje za tvoj problem je ovdje... https://www.kodinerds.net/thread/770...se-pvr-eon-tv/ Kodi eon pvr addon, radi pod Kodijem na Androidu ili Linuxu svejedno, 20 ili 21 verzija dostupna. Nominalno ti zauzme mobilni slot, a ne smart tv slot. Možeš gledati i unazad, samo mislim da nećeš moći premotavati. Kvaliteta slike kao na smart tv, najviša dostupna. Osobno koristim na Firesticku pod Kodi 21. Radi bez greške. |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() Izgleda da je to to. Nadam se da će i kod mene šljakati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() |
#548 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Da, nekakav file manager pa transfer na firestick. Ili direktno sa downloaderom može isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Nastavljaju se problemi sa EON boxom i povezanosti sa nokijom G-2426G-B. Svakih recimo tjedan i pol do dva mi pukne veza sa box-om. Iskopčam lan kabel iz routera i port i dalje ostane svijetlit, kad ugasim i upalim router sve se vrati u normalu do kako sam rekao nekih tjedan i pol do dva pa onda opet izgubi povezanost. Već su mi jednom zamijenili router jer sam imao drugih problema sa routerom i ispostavilo se očito da je Nokia bila neispravna dok je bila povezana sa ovim mojim asusom te je zamjenom riješen problem. Čak su mi i box izmjenili isto jer je i s njim isto bilo nekih problema sa ispadom mreže i nakon toga je bilo sve ok do nedavno. Već sam ovo dva puta prijavio, sad su kao pustili novi firmware na router pa kao da popratim hoće još bit problema pa ako bude da nazovem i opet prijavim.
![]() |
#551 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|