|
|||||||||||
|
|
#2942 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
https://youtu.be/hUwHyoKGZKs?t=481 |
|
|
|
|
|
|
#2943 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Nekad pretjeruje, ali ovaj puta je u pravu. A nekad je ljute mucila telemetrija. https://www.youtube.com/watch?v=iX3a-goiE2c
|
|
|
#2944 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Nova zabava na w11. Udem u igru, izadem van, i sad trebam restartat jer iz nekog razloga adrenalin ne otvara. Hebo takav os. Znao sam da je losa ideja ic na to gofno umjesto 10, al nije mi vrag dao mira, reko ajde po prvi put idem against gut feeling... Moron
|
|
|
#2946 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
@geronimo...je da je popularno mrziti 11-icu ali ruku na srce vecina ovog sto si napisao su problemi samih aplikacija koje instaliras - ne OS-a. Nije Microsoft bas za sve kriv u ovom slucaju vec lijeno programiranje. Ili nades rijesenje unutar samog appa ili mijenjas app za alternativu. Nema smisla se toliko uzrujavati radi komada softwera. |
|
|
|
|
|
#2947 |
|
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Spomenul u par postova da mu sve ovo uredno radi na Windows 10 OS-u, a sad kad se prebacil na Windows 11, odjednom se te iste aplikacije kotrljaju nizbrdo.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma da, iako na win10 je nesto starija adrenalin i 6800, al nekak se iskreno nadam da to nije do hw-a novog jer sam onda nigdje lol. gore je zadnji adrenalin od pred par dana, pa ak imate slicne probleme napisite. bacim oko jel izaslo sta novo zadnjih dana, ako ne probam stavit neki stariji, al meni to sve skupa smrdi jer nemam problema nikakvih dok ne udem u neku igru, specificno radi se o metal gear solid i uncharted 4 jucer. udem, postelam nesto sitno, izadem i adrenalin ne dela, odnosno probam uc u njega, prvo hang-a par sekundi, a onda vidim da se srusio/ugasio. pokrenem ga opet, vidim onaj veliki ekran da ga loada i opet se rusi i tak u krug, dok ne restartam. nebi mi bilo toliko cudno da nisam primjetio slicne probleme i sa drugim, odnosno firefox gore naveden. nesto tu smrdi.
|
|
|
#2949 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Svjestan sam toga. Zato kazem mozda developeri iste aplikacije nisu optimirali za Windows 11 - nebih tu mogucnost tako lako izbacio iz jednadzbe pogotovo kad kad je struka preplavljena vibe coderima. |
|
|
|
|
![]() |
|
|