Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Jučer, 18:48   #2941
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Scroll gore. 2929 pa na dalje.
To na ovoj novoj masini sa w11.
Na staroj nikakav problem.
Staro Jučer, 20:29   #2942
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor kopija Pregled postova
13 (trinaest!) MILIJARDI DOLARA je MS uložio u OpenAI da bi mogao koristiti ChatGPT model.
Možete se vi zgražati i smijati kolko oćete, ali nije ta ekipa u Redmondu vesla sisala.
Bude to zaživjelo i korisnici će biti oduševljeni.
Meni je sve to vrlo intrigantno jer je mogućnost verbalne interakcije s kompom revolucionarni pomak.

https://youtu.be/hUwHyoKGZKs?t=481
Exy je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 23:07   #2943
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Nekad pretjeruje, ali ovaj puta je u pravu. A nekad je ljute mucila telemetrija.

https://www.youtube.com/watch?v=iX3a-goiE2c
Staro Jučer, 23:26   #2944
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Nova zabava na w11. Udem u igru, izadem van, i sad trebam restartat jer iz nekog razloga adrenalin ne otvara. Hebo takav os. Znao sam da je losa ideja ic na to gofno umjesto 10, al nije mi vrag dao mira, reko ajde po prvi put idem against gut feeling... Moron
Staro Danas, 00:06   #2945
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Meni se to često znalo događati na 7800XT, mislim da čak nema veze sa win nego sa AMD-om
Exy je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 06:43   #2946
tomek@vz
White Rabbit

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
@geronimo...je da je popularno mrziti 11-icu ali ruku na srce vecina ovog sto si napisao su problemi samih aplikacija koje instaliras - ne OS-a. Nije Microsoft bas za sve kriv u ovom slucaju vec lijeno programiranje. Ili nades rijesenje unutar samog appa ili mijenjas app za alternativu. Nema smisla se toliko uzrujavati radi komada softwera.
tomek@vz je online   Reply With Quote
Staro Danas, 09:55   #2947
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Spomenul u par postova da mu sve ovo uredno radi na Windows 10 OS-u, a sad kad se prebacil na Windows 11, odjednom se te iste aplikacije kotrljaju nizbrdo.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je online   Reply With Quote
Staro Danas, 09:59   #2948
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

ma da, iako na win10 je nesto starija adrenalin i 6800, al nekak se iskreno nadam da to nije do hw-a novog jer sam onda nigdje lol.
gore je zadnji adrenalin od pred par dana, pa ak imate slicne probleme napisite.
bacim oko jel izaslo sta novo zadnjih dana, ako ne probam stavit neki stariji, al meni to sve skupa smrdi jer nemam problema nikakvih dok ne udem u neku igru, specificno radi se o metal gear solid i uncharted 4 jucer. udem, postelam nesto sitno, izadem i adrenalin ne dela, odnosno probam uc u njega, prvo hang-a par sekundi, a onda vidim da se srusio/ugasio. pokrenem ga opet, vidim onaj veliki ekran da ga loada i opet se rusi i tak u krug, dok ne restartam.
nebi mi bilo toliko cudno da nisam primjetio slicne probleme i sa drugim, odnosno firefox gore naveden.
nesto tu smrdi.
Staro Danas, 10:07   #2949
tomek@vz
White Rabbit

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Spomenul u par postova da mu sve ovo uredno radi na Windows 10 OS-u, a sad kad se prebacil na Windows 11, odjednom se te iste aplikacije kotrljaju nizbrdo.

Svjestan sam toga. Zato kazem mozda developeri iste aplikacije nisu optimirali za Windows 11 - nebih tu mogucnost tako lako izbacio iz jednadzbe pogotovo kad kad je struka preplavljena vibe coderima.
tomek@vz je online   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na