|
![]() |
#31 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni HP vise nije sto je nekad davno bio. Radije Dell ili Lenovo. Iako nije ni Thinkpad vise sto je nekad bio od kada je pod Lenovom. Zapravo, presao sam na MacBook. Dosta mi je MS i maltretiranja sa Windows updates ![]() A ako pitas za knjige, ima jos jedna tema i u njoj sam preporucio Miles Vorkosigan sagu. Ti bi mogao naci zanimljivom Ethan of Athos ![]()
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Miles Vorkorsigan definitivno. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
In Search of the Miraculous Fragments of an Unknown Teaching is a 1949 book by Russian philosopher P. D. Ouspensky which recounts his meeting and subsequent association with George Gurdjieff. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Što trenutno čitate?
Trenutno čitam Gričku vješticu. Zašto? Zato da se mogu prebaciti na strip Grička vještica koju je crta Andrija Maurović.
tomek@vz: ajd nemoj | Mali Čile SAD Češka Peru | Windows Free Zadnje izmijenjeno od: spiderhr. 02.02.2025. u 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Trenutno čitam Jack Reachera da malo odmorim mozak. Istovremeno, na putu do posla i natrag slušam audio knjigu Vatreni kamen, Jean Auel, serijal Djeca zemlje. Preporuka za ovaj serijal, ako ćete ga čitati ili slušati. Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Završio jučer https://en.m.wikipedia.org/wiki/Project_Hail_Mary na svom novom book reader tabletu ![]() Super je knjiga, zabavna, više science than fiction. Što se meni baš svidjelo. Ima i dosta inteligentnog humora. Na kraju se pisac zahvalio svima koji su mu pomogli da bude znanstveno korektna. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
|
|