|
![]() |
#121 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Molim ipak malo razumijevanja da što više ideš u vještinu iziskuje neproporcionalno više truda/alata/novaca. A tko će koliko naplatiti svoja trud ostaje na individui, sad koliko pametno će to odraditi ovisi o drugim faktorima i sposobnostima. Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
A što mislite o ovima: https://woosio.hr/hr/proizvodi/pepeljare/ htjeli smo kupiti prijatelju za rođendan ovakvu pepeljaru. Budget je bio do 400 eura, a cijena ove pepeljare sa slike sa cigarom unutra je bila oko 700 eura. jebga, nama bilo previše, ali ljudi rade čuda koliko sam vidio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Upravo to, nikad mi neće biti jasne te rasprave oko cijena bilo čega... Ja čak mislim da je cijena za orahov stolić od 460 eura preniska, mogli su slobodno staviti 1.460,00 eura - i našla bi se hrpa ljudi s parama kojima to nije puno. Pogotovo jer se radi o unikatnom komadu namještaja jer ne možeš napraviti 2 takva ista. Evo ima i za 465 eura obična bijela majica: https://int.burberry.com/logo-cotton-t-shirt-p80553091 Ta roba ima svoje kupce, ostali nek kupe u new yorkeru sličan proizvod za 5 eura.
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ono što je posebno kod tog stolića je to što ljudi mogu napraviti svoj, ako imaju pristupa adekvatnom alatu, koji će isto tako biti unikatan, možda zeru manje fancy, ali svejedno unikatan. OK, možeš i svoju bijelu majicu napraviti ![]()
![]() |
#126 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ponekad radim te club stoliće,ne prodajem ih radim to iz gušta hobija i poklonim ih frendovima! Svaki je unikatan ima dušu ni jednu šaru i god nemožeš duplicitat napravit 2 identicna! Vrijeme utošeno je minimalno 5 dana hrpa brušenja između coatinga četkanja uljenja itd. Takvi stolici se vani prodaju recimo na etsiju po 2k dolara! Glupo je mješati ikeu lesninu generic stvari,svaka roba ima svog kupca.! Nekome je mokri san graf.5090 nekome takav unikatni stolic. Poslano sa mog 2203129G koristeći Tapatalk
![]() |
|
|