|
|||||||||||
|
|
#2371 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Evo, samog sebe sam zeznuo izgleda. Error E42, bravica za vrata klikće bezveze, neka elektronika otišla. Ne radi ni pranje ni sušenje. Uzeo za 1000 EUR perilicu/sušilicu baš da jednom ne ode komad elektronike od 2 centa, ali izgleda da sam običan idiot i da to je sve isto. Mogao sam uštedit bar 400 EUR. Od sad kako je jedan kolega tu rekao, najjeftinije što postoji uz najdužu garanciju, marka nebitna i deri dok ide. |
|
|
|
|
|
|
#2372 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2375 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Ako nekog zanima brzina servisa uređaja pod (produženom) garancijom u ZG. Kvar online prijavljen 09.11. Telefonski potvrđeno 11.11. 13.11 bio serviser i kvar je otklonjen. |
|
|
|
|
|
|
#2376 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Jel ima tko ideju što napraviti da nakon pranja ne ostaju bijele mucice ma tamnoj odjeći? Ovo mi se javlja na samo jednoj perilici (Hisense) i ni na jednoj drugoj ni prije ni sad (?). Čak ni na drugoj Hisense perilici. Čistio sam je octom i ništa... |
|
|
|
|
|
#2378 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#2379 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
"Mucice" kao od odjeće ili nešto drugo, tvrdo, mekano,...? Ako su baš "mucice", perilica ih nije mogla samoinicijativno napraviti, od nečega drugoga su. Možda netko zaboravio papirnatu maramicu u džepu pa se raspala u pranju i kontaminirala perilicu. Otvori i očisti filter, ovisno kakav je tamo se zadrže takve mrvice. Provjeri nabore u gumi oko vrata, tu se isto love takve sitnice. |
|
|
|
|
|
#2380 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
da ti nije negdje u bubnju ispala maramica i zavukla se? |
|
|
|
|
|
#2381 |
|
Registered User
|
Gledao sam sve i ništa ne vidim... Zadnje izmijenjeno od: tomislav10. 18.11.2025. u 19:26. |
|
|
|
|
|
#2382 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Koristis uvijek isti deterdzent (pogotovo ako je praskasti) i temperaturu? Citao sam da se nekad deterdzent na niskim temp ne razradi do kraja, pa se talozi i to se s vremenom, na ucestalo niskim temp pranja (20-30 C), lagano otpusta i stvara smetje na robi. Nece skoditi ako odvrtis drum clean. Na nekim masinama je to obvezan prvi korak prije normalnog koristenja.
|
|
|
|
#2383 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Moguće da si imao neke papirnate maramice po džepovima i to se raspalo i uvuklo u bubanj pa ti otpada lagano. Možda da napraviš jedno - dva prazna pranja na 90c sa jačom centrifugom i dodatno vode da se ispere.
|
![]() |
|
|