|
|||||||||||
|
|
#3811 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ne mogu vise plastike, digitale i gadgeta koji izgledaju kao za malu djecu. Pa covjek pokusava sakrit kamuflazom. Da ima analogni koji prima notifikacije sa telefona, nabio bi ga nogom davno. Sta da se radi.. ![]()
|
|
|
#3813 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Nema između. Ili pravi smart watch pa budeš "ko klinac" ili uzmi neki pravi sat. ![]() Ja proklinjem dan kad sam stavoi smart watch na ruku i sad se ne mogu odviknuti od njega a fale mi dani kad sam normalne "vure" nosio. |
|
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Meni je problem sto su mi notifikacije smanjene. Nije mi audio notifikacija rjesenje. Ali ih nikada ne propustim radi vibracije na satu. Tako da i dalje nosam sat. A ovo sto kolega kaze, analogni hibrid. Ima casio ali je samo zvucni beep. Na digitalnim ima vibracija ali jbg. Digitalni gshock je ovo sad sto imam. Isti klinac. E imaju modeli poput CITIZEN ECO-DRIVE. To bi bilo to ali nije to rock solid BT veza kao na smart satovima. Gledao sam recenzije na njihovoj aplikaciji. Doslovno nije pouzdano. Ako ima neki hibrid, analogni a da vribrira, to je ono sto bi bilo za mene. Ali sumnjam. Samo ovi citizen izgledaju jako zanimljivo. ![]()
|
![]() |
|
|