|
![]() |
#14041 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Pitaka je preskupa sminka. Nema tu nikakve zastite. Ja se drzim Rinkge Onxy-a. Ultra je sam po sebi prevelik + zastita.. Sto se tice displaya, osjetna je razlika u padu kvalitete zastite. S10 je meni bio zadnji sa dobrim oleo premazom i otporan na grebanje kod normalne upotrebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14044 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Imam S24u kao službeni/radni mob. Kvaliteta ar premaza na ekranu i lećama kamera su najbolje stvari što mogu reći o njemu. U prva 2 tjedna sam polomio 2 zaštitna stakla i od tada je bez zaštite na ekranu. Par x je padao ekranom na beton, valjao se u torbi sa alatom - ima samo pokoju mikroogrebotinu. Privatni ip 13 mini koji gotovo pa da nisam ni koristio je u prvih mj dana dobio dvije dublje koje se osjete pod noktom i masu sitnih ogrebotina. Nigdje padao, sa ničim se valjao i strugao. Bio sam presretan kad sam ga prodao. Kolegin privatni ip14pro je isto dosta brzo dobio par finih ogrebotina a imao isti tretman kao moj mob. Stari S10e je još uvijek kod stare. Ima malo više mikroogrebotina ali još uvijek niti jednu duboku. Ova ga nosi u torbi skupa sa ključevima, u autu ga ostavlja među kovanice ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14045 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2025
|
molio bih pomoć , naime nakon ažuriranja a30, u history od chrome-a mi nema zapisa, guglo sam kako enejblat history međutim nisam uspio dal zna netko gdje se to striktno podešava, kod uplodanja slika na gdrive mi je bilo uključeno samo preko wifi-a to sam uspio sredit al history nikako ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14046 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
https://www.nabava.net/mobiteli/sams...b-67-621014441 https://www.elipso.hr/mobile/mobitel...FE-256GB-CRNI/ nije mi jasno su ovi na nabavi SAMSUNG-GALAXY-S24-FE-256GB svi isti??za 300 razliku u cijeni znam da ima 8/128 model,susjeda uzela u elipsu pa je prijavio za 1 besplatni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14047 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Ima na dosta lokacija 1+1 "free" Najbolje je ulovit nekog ko uzme tu akciju i da proda drugog Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|