|
![]() |
#3001 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
bome ubrzali su se. naručeno subota/nedelja i već je prošao "cleared customs" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3003 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3004 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
U mom slucaju postali su brži nego Temu. Aliexp mi dostavi sve u cirka 2 tjedna...i ako uzmem vise različitih paketa svi završe u istoj vrećici i budu dostavljeno od strane Overseas-a.
![]() |
#3005 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3006 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Sta se to promjenilo sa My Coins? Vidim vise se ne mogu skupljat a bogme i obrisali mi skoro 3000 coina, kao istekli?
![]() |
#3007 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Jedino možda ne vidiš to ako ne koristiš app nego samo na PCu provjeravaš, jer tamo više ne možeš. Forsaju sve na app. Ali coins su itekako živi i aktivni. I da, najavili su odavno da će isteći stari coinsi. Imao sam ih i ja hrpu, ali ionako možeš jako malo koristiti istih za narudžbe koje trebaš, a one gluposti kaj nude za skoro free + coins ionako ili nikada nema (sold out) ili su junk. ![]() Sent from my PTP-N49 using Tapatalk
![]() |
![]() |
#3010 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
Da li je tko narucivao sto nedavno? Vec 4 dana na express one stranici stoji samo "INB Hub inbound (HU - Budapest)" bez "Outbound" upitao ih oni tvrde da su proslijedili overseas-u na dan kad je bio inbound, nisam do sad imao ovakav slucaj pa me malo brine, posiljka izgubljena, ukradena? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|