|
![]() |
#2071 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Nema baš svaki dan puno datoteka sa nekoliko tisuća naloga. Realno to koristi par firmi koje puštaju plaće + doprinose. Ali svakako tako nešto tj. tu količinu obraditi u tak malo vremena j zaista izazovno. Ne znam kako je regulator sve to zamislio + ono kaj se priča o besplatnom raučunu i X free transakcija. Sve je to krasno i lijepa ideja ali ako želiš sve instant i da bude free...to baš i ne ide. Takvi sustavi koštaju silne novce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2072 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
Citiraj:
sporo radi ![]() potrebno je puno duže držati mob uz pos u odnosu na npr. gpay možda je zaba zato odustala od toga i omogućila dodoavanje kartica u gpay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2073 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
imam dva kredita: 1) jedan glasi na mene kao privatnu, fizičku osobu, još 4000 € za otplatu, mjesečni anuitet mi je 143 eura do kraja otplate, uzeo sam taj kredit kraj 2022. godine (8800 €) 2) drugi kredit glasi na moj jdoo, ostalo oko 3500 € za otplatu, mjesečni anuitet mi je 205 eura pa do kraja otplate, taj kredit sam uzeo na kraju 2021. godine (80 000 kn) dali ima kakvog smisla u matičnu banku poslati mail/otići osobno i viditi za refinanciranje tog kredita? hoću li dobiti šta pametno time, u smislu manje kamate/manjeg troška plaćanja? za oba kredita me zanima, ako se ne varam, kamata za oba kredita mi je 6%...
![]() |
#2075 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel se u Zabi nesto mjenjalo po pitanju procedure dodavanja njihove kartice u gpay wallet jer na sluzbenoj stranici stoji uputa: "Karticu u Google Wallet dodajte putem m-zabe: • Uđite u izbornik Kartice. • Ispod odabrane kartice kliknite na "Dodaj u G Pay" i slijedite upute na ekranu." Naravno kad uđem u njihov net banking i odem na kratice nemam nikakvog izbornika i nemam opciju "dodaj u g Pay", na telefon se nitno ne javlja i tak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2077 |
Premium
|
A doktori iz PBZ-a npr uopce nemaju opciju da si sam prebacis net banking na novi mob nego moras zvati ili ici u poslovnicu. Jedini je problem sto sam jucer npr 2x1.5 sata bio na telefonu i cekao da se netko javi, nisam docekao. Ali ta sluzba ne telefonu radi do ponoci i nazovem mudro oko 21h, javi se zena nakon 17 min cekanja i kaze da ona to sad ne moze napraviti jer tehnicki nije izvedivo, to mogu samo do 20h. Atreba mi izgenerirati 6-znamenkasto kod koji upisem u novi mob, rubrika vjerovali ili ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#2078 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2079 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
od keksa, revoluta, erstea itd. svi se mogu reaktivirat samostalno, ali PBZ ne i ja sam jucer bio u banci radio redistribuciju mPBZa, nisam ni znao da ide telefonski, jer prosli put kad sam probao telefonski su me poslali u banku. znaci sad po novom ide i telefonski?
![]() |
#2081 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2082 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#2083 |
Premium
|
Lako vama sto imate vise kartica pa scrolingom rijesite bug ![]() Javili se iz PBZ-a, i pazi proceduru, dam ženi osnovne podatke, i govori ona da je procedura tahva, ona ce mene nazvati za 5 min, valjda nesto mora provjeriti i tek onda mozemo pristupiti generiranju koda za app na novom mobu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2084 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2085 |
49%winner
|
Vjerojatno ce mu izbaciti poruku na kraju setupa "call your bank" zbog verifikacije. Barem u ovom mom slucaju je bilo tako. Wallet je kod transfera sa moba na mob prebacio i karticu ali je trebalo potvrditi podatke, next, next, i zapelo na "call bank". Onda sam je dodao preko mzabe i to je proslo bez potrebe za dodatnom verifikacijom.
![]() |
![]() |
|
|