|
![]() |
#82681 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Majkemi ne bi vise pricao s tobom da utopis bmwa i kupis hjundai. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82682 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ima toga još. Baš je neki dan lik na drugom forumu napisao, cijene i dobavljivost dijelova za kia/hyundai i BMW Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82683 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nisu škole završili za mehu. Nisu radili u servisu niti išli na specijalizacije, a stručniji su od ovlaštenih servisa. Oba su vozili relly, slagali aute sebi i drugima i angažiraju ih za leteće mehaničare na trkama. Ovo je jedan od njih dva i njegova beba. https://www.facebook.com/share/p/1BEgjXdc52/
![]() |
#82684 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Znači da nisu fušeri. Poznajem dosta samoukih ljudi koji su vrhunski u svom poslu, ali njih moraš osobno poznavati ili preko preporuke. Govorim o fušerima koji se reklamiraju na sve strane da rade sve poslove vrhunski, daš ima da naprave posao jer su jeftiniji i želiš uštediti novac, pa kad vidiš sta su napravili glava zaboli a možeš se žaliti upravi vodovoda. Zna se šta su fušari iebo ga lebac, tko ne zna ili se tek doselio ili ima alzheimera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82686 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Da, potvrdio mi je i neovisni mehanicar jer mi je bilo tesko za povjerovati na prvu, ali onda malo pogledas koliko je naguzvan motorni prostor pa i nije tak nevjerojatno. ![]() Ne vadi se motor kompletno, ali se izmice zbog pristupa. Doduse ne znam da li je isti postupak za standardnu A klasu, vjerojatno ne, ali za AMG verziju nema drugog nacina. I hvala bogu, ima 3!? cirkulacijske pumpe rashladnog sistema pa si ti misli.. Citiraj:
Da li je napravljena korekcija boje na autu? Radis detailing sam ili? Zadnje izmijenjeno od: C.J.B.. Jučer u 11:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82687 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
Netko je nedavno pisao kako je vozio autocestom i poludio. Slično je i meni,jer 15x mjesečno putujem na posao autocestom i neznam da li sam ja retard ili što se događa. Lijevom trakom se vozi sporije nego desnom. Kada su 2 kamiona jedan iza drugoga,stvara se kolona od 500m jer pacijenti sa autima prestižu kamion valjda 3kmh brže nego što kamion ide i onda se ostali zakelje jedan iza drugoga i eto gužve. Vozim se 100-110kmh desnom trakom i nerijetko sam brži od specijalaca s lijeve strane.. Kada smo išli na more prije 3 tjedna,svako prestizanje 2 kamiona znači bar 10+ autiju jedan iza drugoga i svi se voze ispod 100kmh.. Stranci ako se voze 130kmh,čim je znak 110kmh,odma kočnica,bez obzira ima li koga ispred ili iza njih..ne šmirglaju nikoga..policije nema nigdje..vožnja autocestom polako postaje noćna mora za voziti se.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82688 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Nerijetko su strastveni ljubitelji mehanike bolji od najspecijaliziranijih mehaničara i/ili magistra FSB. Pojam fuš označuje nedovoljno dobro napravljen posao, neovisno o struci i počinitelju tog monstruoznog djela. Getribolog out Jel zna itko dal' u modernim benzincima 1.5 turbo pretežno japanske mašine, trpe ugradnju LPG ? Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82689 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
BB? ;) Ne otvara mi link pa ne vidim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82690 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Automobili
Citiraj:
Fuš inače znači loše odrađen posao. Posao sa strane, dodatan, itd se naziva rad na crno popularno rad sa strane. Možda nazivi ovise od regije do regije, ne znam, ali kad sam napisao da ne dan fušeru da mi radi auto ili kuću, mislio sam da ne dam nikome tko ne može stajati iza svog posla , neovisno gdje radi ili ne radi. Fušer može raditi i u nekoj autokući, ako znam da ne radi dobro posao ne idem tamo. Ako je netko vrhunski u tome što radi za mene nije fušer, radio on doma ili u ovlaštenom,svejedno. Im out ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82691 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnjih tjedan dana se neckam kako najlakse odraditi Pula-Foča i cak sam htio otici po A1 do Međugorja pa zaobici komplet Bosnu... Ali koliko god meni autoputevi bili oke, ti ljudi koji se njime koriste mi nisu nimalo ok. Zasad debelo naginjem na starom cestom preko Bihaca i odj autoput kompletno. Otegnut cu si jaja al nadam se da cu psihicki biti u komadu ![]()
![]() |
![]() |
#82692 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Jedino što mi nije baš 100% su crne felge ali ok, to je samo moj osobni stav. Auto ko auto je zakon. Kak ti se sviđa CVT za sada? Citiraj:
Praktično sam gotovo svaki dan na autocesti i vidim svega ali jučer sam stvarno dobio slom živaca. Dakle za početak pogine dvoje ljudi oko Kutine, dok njih vade još se par auta podrobi na istoj dionici. Cijeli dan je tamo gužva i krajem dana tako iza 19h krenem sa ženom za VU. Dođemo do prve kolone negdje prije Kutine, obje trake stoje, složen koridor po sredini i mamlaz u bijeloj Škodi Octaviji SLO tablica proleti, ali doslovce proleti pored nas zaustavnom trakom jedno brat bratu 80-100km/h. To kako se ekipa vozi nije normalno, to treba batinom lupat. I sve u 90% slučajeva SLO ili A tablice, jasno unutra su slovenci i austrijanci jednako kao što sam ja kanađanin. Kampiranje u lijevoj i ne jebe živu silu. VEli žena pa desna je skroz prazna, i fakat, desna prazna na jedno kilometar, kilometar i po. A lijeva se vuče 125km/h. Zašto, zato jer mamlaz vidi šleper kilometar i po ispred i nema jebene šanse da se makne desno. Na kraju žena veli daj ga više obiđi, i onda moraš ti napravit prekršaj jer tele misli da je solo na cesti. I tako doslovce cijelim putem do Županje. Od ZG do Županje jedno 5-6 nesreća od kojih odma na ulazu na autocestu tri auta na hrpi od čega dva stoje pod 90 preko lijeve trake a taman pred izlazom za Županju neki lik baš onak fino popeglao 30-ak metara ograde. A to kaj veliš za pretjecanje šlepera, drito to. Lik ima tempomat na 110km/h i njega ne jebe živa sila, on će ta dva šlepera prelazit idučih 1500 metara. Ne dao bog da mu čadžavi prasat lubeničar popije deci nafte više, propade mu fotka i objava na fejsu od minkena do sarajeva s pol tanka goriva #samojako #samogas #TDIpower ___________ No OK, stigli u jednom komadu na odredište, sad se samo treba vratit nazad ![]() Što ćeš, teladi ima uvijek samo treba živce na hosntregere i prst u uho. ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. Jučer u 16:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#82694 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#82695 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ove tamno sive su standardne u za ovaj paket opreme, crne su doplata i meni su isto najslabija karika. https://www.wheelership.com/19-x-8-l...7zAVmpAQYHk67w Ne znam koliko i ima li uopće više različitih CVT verzija, ovise li o motoru…ali ono što dolazi u Corolli i ostalim hibridima s 1.8 motorom nema veze s ovim. Skroz drugačije radi u odnosu na Corollu i Prius. Nema urlanja i osjećaja kao da je u previsokim okretajima
![]() |
![]() |
|
|