|
![]() |
#2551 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#2552 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2553 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne bih znao za boje, ja sam uzeo crno zlatni koji je bio na stanju tako da. Sačekaj koji dan ako nije hića, a i uvijek možeš otići na njihov Discord pa pitati.
![]() |
#2555 |
Premium
|
Nisam imao problema s Logitechom i linuxom, tako da, eventualno ako nisu još nešto pofixali na tako novom mišu, ne bi trebali biti problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2557 |
Premium
|
Mene na 3s više smeta da imam osjećaj da mi je guma nekakva "ljepljiva". A imam ga možda 2 mjeseca. Probao oprati alkoholom i sapunom, ništa. Ja sam uzeo Ajazz AJ179 PRO, našao neke preporuke, Aliexpress miš, kinez. Za sada, imam ga nekih 2 tjedna, oduševljen. Lagan, jednostavan, paše mi oblik, senzor odličan, baterija drži od prvog dana. 33EUR s poštarinom, kao G PRO killer su ga nazvali. Mislio sam pljunuti 150EUR za miš, reko, ajmo probat. https://ajazzstore.com/products/ajaz...43846682083381 Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. Jučer u 09:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2559 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ja imam običnu trojku i to sivu. Za sada se oke drži. Dao sam ga ženi za posao jer se stalno žalila. A ja jadan sada moram kupiti novog MX4 ![]()
![]() |
#2560 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja svakodnevno koristim MX1 i MX3, imho nema tu neke razlike, bar za moje potrebe ![]() ![]() ps. Slažem se sa filozofijom da nešto što držiš u ruci par sati dnevno i tako svaki dan neprekidno treba bit premium ![]()
![]() |
#2561 |
Premium
|
Ma 130EUR za miš, koji mi donosi kruh na stolu, svakih 3-4 godine, ništa. Odem u Lidl, kupim realno ništa, ode 130EUR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2562 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Master 4 nije više gumiran. To mi se i sviđa i ne sviđa. Prvenstveno je razlog moje kupovine horizontal scroll kao i brzi vertical scroll. Kako god, kako Mommistake tvrdi, ode žena u Aldi i spizdi 300 eura. Miš od 130 eura koji neki klinac i zaradi mi nije tako strašan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2563 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Logitech je otiša u k... kvalitetom koristim ih zadnjih 20 g. G604 guma se kod palaca odliplila i vec ima lagani dupli klik godinu dana star miš nebi da je ora i kopa,mislija sam zaminit tipke sa japanskim switchom a ne govnetom sta su stavili kineski ali su ih i zalemili i treba doslovno cijeli miš rastavit niti iman volje više ni vrimena,narucija razer viper v3 pro navodno jako dobar za palm,lagan i kvalitetan..razer je to pa cemo vidit ali mislim da necu vise logitech u ruke Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2564 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Prije je logi bio brutalne kvalitete, što je je, stari optički miševi su svi još živi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2565 |
Premium
|
Ja nemam jedne zamjerke za MX Master, ali Logitech tipkovnice za 90EUR su smijurija sada kada sam probao prave mehaničke. Malo skuplje, ali komad tipkovnice naspram ove plastike koje Logi cijeni 150-200EUR. Ovo mi je 3. Mx Master, prvi sam kupio na relase-u, punu cijenu platio. Drugi za 30EUR rabljeni, ovaj sada za 50EUR rabljeni (naravno, "kao novo" je jedini uvjet kod mene). I četvroku ću kupiti za godinu-dvije ako bude trebalo. Paše mi u ruci, ne bole me ruke od njega, šapa mi nije na stolu niti se vuće stolom, tako da, meni odgovara. Pozicija tipki mi odgovara, hyperscroll mi odgovara, realno, nemam ni jednu zamjerku. Nisam ga dovoljno duboko testirao (custom programabilne tipke i slično) da bi mogao možda naći neke veće mane, ali za mene savršen radni miš. Vertical miševe sam probal, nije to za mene. Kažeš ima boljih? Koji je miš bolji za rad od ovoga? Gaming, sasvim druga priča, naravno. Da se razumijemo, 130EUR za miš je puno novaca, slažem se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2566 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Znaci kriticna greska ovog miša (3s) je neimanje vlastite on board memorije i nemogucnost rada osim defautnog bez logi+ aplikacije. To mi je bio mindblow. Crkli su im serveri jedan dan za logi+, da treba i online, i meni miš ne radi kako treba, tipke se ponašaju po defaultu, brzina scrola je kriva, ne mogu je mijenjati jer ne radi logi+, realno apsolunta katastrofa. Horizontal scroll cesce ne radi nego sto radi, nezz jel to do njih il Windowsa ali ok, jedan feature manje. Siguran sam da je Keychron M6 jednako dobar, ako ne i bolji od logija u pola cijene. Ja sam se zaletio sa Logijem, htio sam otkazati narudzbu na amazonu ali je vec prosla i reko jbg ajd nema veze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2567 |
Premium
|
Ajde, kužim, ja nisam primjetio ni jedan problem s ovim gore navedenim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2568 | |
V.I.P. član
|
Ma miš ko miš, osim sexy scrollera, ne vidim ništa posebno u tome. Necu ga opet kupit ![]() Napravio sam ga da radi u linuxu a tipkice sam mapirao sa logiops. S obzirom da nisam nasao online, evo cid za master 4 ako netko treba: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2569 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
stigao MX Master 4, osim sto mi ne pase ergonomski kao sto mi je pasao 3, horizontalni scroll mi je dosta "tvrđi", kao da negdje zapinje. jel jos nekom tako ili je samo do mog primjerka?
![]() |
#2570 |
V.I.P. član
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|