|
![]() |
#1021 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ne koristi ničemu pametnom taj display; sat, temp, radio i volume. Nemam baš vremena za zajebavat se, ali mislim ipak da hoću "riskirat" sa ovim dolje što je freezer preporučio. Za tu paru vrijedi probati. Pa ako nešto za*ebem idem nekom po pomoć. Za prvu ruku ide vađenje radia i provjera konektora, tko zna možda je i samo neki konektor loose ili oksidirao pa onda vidimo kako stvari stoje. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
Premium
Datum registracije: Jan 2018
|
Uzeo S6, 6/64 za 162€. Ako imaš neki display kojim si upravljao preko radija, ne gubiš kontrole. Uz radio dođe i nekakav canbus koji to sve "razumije" i onda imaš na ekranu tipke koje si imao na starom radiju. Došao je sa instaliranom iGO navigacijom. Samo sam ubacio najnovije mape. Meni je uređaj ok. Zamjerka mi je ekran. Za današnje standarde, mogao bi biti malo svjetliji i življih boja, ali ajde, neću gledati filmove na njemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#1026 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa to može u bilo koji, da malo trese. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Moderator
|
@Wolverine Pretpostavljam da znaš ili imaš nekog tko zna ![]() Evo Guglo iskopao manual > https://www.manualslib.com/manual/32...0a.html?page=8 Za remote (paljenje, izlaz iz HU) je dosta 0.5 mm² ali za + i - dovuci minimum 4 mm² minimalno, naravno da može deblje. Preporuka je direkt sa accu, naravno preko osigurača. Signal uzmi sa DSP - a ili iz HU ako ima izlaz za sub, to je puno bolje nego da spajaš Hi-Input paralelu na stražnje zvučnike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Kakav 1DIN/2DIN, standard ili dildroid? Ak ideš na običan neki 1din radio onda uzmeš neki Pioneer i amen. Ak ideš na android, onda jedino neki generički kinez ak ne želiš davat puno para.
![]() |
![]() |
#1031 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
poz. pripremam 128gb usb stick za autio radio koji stize (JVC KD-DB622BT) pa mi treba savjet u sta formatirat? FAT32 / NTFS / exFAT? jel ima veze sa brzinom kako ocitava? nekak se nadam/pretpostavljam da danas citaju sve, al da nebi kopirao 128gb na stick pa se neugodno iznenadil lol. hvala.
![]() |
#1032 |
Moderator
|
Pogledaj manual od radija, trebalo bi pisati koji(e) formate a i kapacitet podržava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Premium
|
Pogledao u specs. Nisam nasao spomena o supported file sys. Skinem manual ak ga nadem (radio je na putu). Nekak si mislim da bi fat32 svakak trebal radit, al neznam jel ima kakav downside osim file size limit sto mi u ovom slučaju ne predstavlja problem.
![]() |
#1034 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Premium
|
po specsima ispada da podrzava samo fat12/16/32. ![]() formatiro na fat32 (rufus). jel ima nesto bitno na sta treba pazit kad je usb/auto radio u igri? struktura foldera, duljina dir name,...? moj prvi auto radio sa USB-om i MP3 podrskom if you can believe it ![]() i mjenjam samo zato jer prastari JVC jedva lovi radio stanice. ima preko 20g valjda. kostao ko svetog petra...
We all must hang together, or surly we will hang separately. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 20.08.2025. u 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Gledaj samo da file name nema previše slova i da nema ove naše kvačice za svaki slučaj. Tuner uglavnom ili lovi ili ne lovi tako da pretpostavljam da ćeš i antenu mijenjat. ![]() Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Premium
|
antenu sam promjenio, nije pomoglo. kako to mislis lovi ili ne lovi. AFAIK to vrijedi za digitalu, za analogiju ne. meni npr lovi otvoreni radio na mom podrucju na jedvite jade uz veliku smetnju. na svim drugim autima ispred kuce lovi bez problema be smetnji. nekad je i moj tako lovio. znaci radio je zaista star, preko 20g. navodno oslabljeni djelovi unutra moguce uzrok. neznam bumo vidli
![]() |
#1038 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Tuneri će prije crknut nego manje radit nego inače. Ti si onda u onih 5% izgleda. 😁 Često kumuju i loši spojevi ali i loša antena. U vremenima smo sa više zračenja i čuda šta ometaju/remete signale. Ja dnevno vozim po 5 auta i malo koji hvata normalno stanice u odnosu na prije koju godinu. Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Premium
|
E taj dio me brine. Da nije uprav u tome, ali, to je pretpostavljam kabel koji ide iz radija direkt gore na krov? Ak je tak onda je to pakao za promijenit pretpostavljam, aka čupanje tapecira i ostalo, a to nebum delal.
![]() |
#1042 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ma to ti nije problem, to se da odraditi u 10-15 minuta bez problema. Ovisi gdje je antena, naprijed ili nazad, pa to komplicira malo zamjenu, ali nije strašno. Budeš vidio kada spojiš novi radio.
![]() |
#1043 |
Premium
|
Antena je na krovu (fiesta mk6), manje vise iznad srednjeg retrovizora. Nemam pojma kuda prolazi kabel. Valjda sa lijeve il desne strane po okviru. Ne vidim da nije problem ak treba cupat tapecir. Mislim nije men problem skidat al vratit da bude kak spada obzirom kak to jadno rade sa plasticnik kopčama... Proucim service man od auta kuda ide kabel pa bum pametniji, valjda.
![]() |
#1044 |
Moderator
|
Prije čupanja / mijenjanja antene sa kabelom odradi slijedeće: - na krovu odvidaj "nastavak", zapravo antenu - izvučeš radio i ištekaš antenski konektor iz radija - uzmi unimer, stavi na otpor - jedno ticalo na srednji kontakt ant. konektora drugo gore gdje si odvidao antenu, otpor mora biti minimalan - ako ima oksida na kontaktu samo lagano prođeš finim brusnim Ako je otpor velik ili spoja uopće nema onda moraš mijenjati / provlačiti novu antenu. Posao je malo zeznut, treba polako da šta ne polomiš, svakako se stavi silikon / brtvena masa gdje postolje antene leži na krovu (da ne uđe voda). Ne znam dali u tvojoj okolici ima neka firma koja se bavi ugradnjom auto akustike .... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|