View Single Post
Staro 12.04.2008., 18:44   #11
LUKA MX
Rakija
Moj komp

LUKA MX's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Nije moje područje ekspertize ali ovo wlan i općenito o antenama mi nekako smrdi, naime ako općenito o antenama znači o antenama generalno dakle wifi, tv, radio itd pa onda sljedi o wifiju to je ok ali je IMHO besmisleno drobit na ionako ograničenom broju strana općenito o antenama a koje nemaju veze s temom rada, ja bi to napisao ovako...

uvod - kratki uvod o svrhi rada srać srać...
općenito o wifi mrežama - ukratko opisati i pobojati standarde, frekvencijske opsege, protokole itd...
vrste antena u wifiu - samo ime govori i tu napisati i teoretski kaj koja radi i kao, prednosti i nedostatke svake vrste i ostalo srać srać...
onda na ovaj praktični tj tehnički dio - kako si koju napravio i podaci mjerenja koja si izveo s njima i to za svaku antenu kopnstrukcija i mjerenja pod jednim "podpoglavljem"...
na kraju neki zaključak tipa ova se pokazala najboljom radi toga i toga i sl tj nekakva ono recenzija kao kraj i sažetak jer vjerojatno će ti ionako samo pročitati uvod, prolistati ovo kaj si nasrao kasnije, pogledati skice i nacrte jesu dobri i na kraju pročitati zaključak...
Na kraju litaratura i zahvale profesorima i ostala sranja koja se već pišu u maturalne...
e hvala ti puno,tako cu otprilike biti glavni naslovi jos cu samo dodati par naslova i to bi bilo to....

LUKA MX je offline   Reply With Quote