Citiraj:
Autor Ice Demon
Da ne velimo o tome kak će on spajat DDR3 i DDR2.
Ova zvučna koju si naveo nije tolko bolja od matične.
Hm, razmisli o kućištu... Uzmi CM960 ili Antec P182.
Prža, grafa su OK. Napajanje Corsair 520W HX.
Jesi siguran da je za to potrebno potrošit 17000kn??
|
Kako sam i naveo ne pratim vec duze vrijeme hardwerske komponente, mislio sam da ako podrzava DD3 da podrzava i DDR2, bio sam u krivu, zato sam i otvarao temu da mi predložite dobre komponente i eventualno ispravite ako sam gdje pogriješio. Što se tiče cijene od 17 000, kreni slagat konfiguraciju sa monitorom od 5500 i procesorom od 2000 kn i vidjet ćeš da nećeš doći puno ispod 17 000, jer ostale komponente bi trebale biti u skladu s time, a i kako sam naveo nije mi namijera uštediti 1000-2000kn i kupovati lošije komponente jer ću ga imati 4 godine, ali vi slobodno navedite bolje/jeftinije. Primarna namjena je posao, jer baš i nemam vremena za multimediju i igranje, ali želim moći nešto i odigrat u narednih 4 godine, prvotno to nisam naveo jer ne želim ulaziti u diskusije o poslu, za 1 mjesec možda uzmem još jedan dell 24'' , jer mi možda bude potreban, zato moram imati dosta dobru grafičku karticu. Ja ću se povući sa teme dan ili dva, nadam se da će se do tada javiti netko i detaljnije mi odgovoriti na postavljeni upit, ukoliko nebude morati ću potražiti pomoć na drugom forumu.
Citiraj:
Autor Ice Demon
MBO ABIT IX38 QuadGT, iX38 Express, Dual DDR2, zvuk 7.1, S-ATA 3G RAID, PCI-E, G-Lan, s. 775 1391kn
Samo mi se zvučna, napajanje i kućište ne sviđaju.
|
Uzetu ću u obzir tu matičnu, slobodno navedi i komponente koje bi ti stavio umjesto ovih koje ti se ne sviđaju. I nemoj misliti da ja želim da je cijena 17 000, neka cijena bude jeftinija što je više moguće, samo da se time ne narušavaju performanse cijelog računala, ja sam uvijek za bolje/jeftinije.