View Single Post
Staro 12.04.2008., 13:19   #24
ROMO
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
E da,skoro sam zaboravio -- CALL OF JUAREZ.Meni mozda i najbolja igra u tom susnom razdoblju od kojih pola godine,cak i godinu.Prekrasna 'scenografija',kompletni ambijent je vrhunski pogodjen,odlicni likovi,pricu pratis kroz dva lika,OK prica,ma puno toga valja.Naravno da ovisi o ukusu(smjesteno u divlji zapad),ali je igra bas simpaticna.Sve to je zapakirano u jedan od najljepsih engine-a,grafika vrhunska.Sto ne valja:malo je zahtjevna i malo mozda kratka.I nije tak nabijena akcijom cijelo vrijeme,ali je ima dovoljno i na zabavan nacin.

Sljedeca je jos jedna za utjerivanje straha u kosti: F.E.A.R. Ja sam ga poceo igrati pa sam je morao izbrisati jer sam pokupio virus na netu,poslije je nisam instalirao,al sad bas razmisljam da pocnem ponovno.

MAFIA: ne znam ni koji komentar da joj pridruzim osim kratko i jasno - ODIGRAJ.

Max Payne 2: sve kao i za Mafiju.Nevjerojatno koliko te uvuce u pricu.Inace isti studio je napravio Call of Juarez.Jedinicu nisam igrao.

BTW.: Kad vec stavis novi post i pitas za savjet,preporuku-kultura nalaze da se koji put i javis u istom postu,da si ne mislimo mi da smo bedaci sto nudimo,a ti to ni ne citas.Mislim da ce svi sloziti sa mnom oko toga

Zadnje izmijenjeno od: ROMO. 12.04.2008. u 13:32.
ROMO je offline   Reply With Quote