12.04.2008., 11:50
|
|
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor Rain Man
Stvar je ako ja nemam gotov komplet jos uvijek mogu izvadit disk i samo njega nosit na reklamaciju. Ako se izgreba kuciste nikome nista, ovi koji su mi prodali HDD obicno njega dobiju vizualno neostecenog jer obicno ja to zasebno kupim. I tad se nadam da nece "skuzit" sto se desilo. Meni obicno ne padaju stvari, u biti skoro nikad. No imam frenda kojemu nije cudno da nesto padne, a ja znam redovito posudivat disk. Pa tu uvijek postoji bojazan da pukne plastika negdje, iako ne tvrdim da hoce.
Sto se kucista tice, Baja ja sam ti imao prije nego sam se rijesio ovo drugo (250st-u-b, koje sad ima i danijel) kuciste i bio njime zadovoljan. Kupio bi eSATA modele, mozda 266 ili 290 icy box, no kod nas ih nema, a bilo bi ok jer disk ne bi bio zakocen USB-om. Bar ne kod mene koji bi imao esata da ga spojim.
Sto se diska tice ovaj model iz danijelovog reviewa je "friski" model, neznam dal ima fujitsu sto novije, standard 2 ploce i izgleda da mu je dovoljan jedan USB. Model kojeg sam imao prije (a na zalost neznam tocno koji) nije radio s jednim USB-om. Problem kod mene je sto sam iz KC pa svaki dio hardvera u "svoju" HG poslovnicu moram narucit pa ako posalju drugi model, ja ga odbijem, i opet narucim isti disk, malo ce me cudno gledat.  No ljudi smo, dogovorit cemo se.
|
pa i ja sam moral naručit u Varaždin, vele mi da imaju navalu i masovnu prodaju tih diskova,
znači dobit češ iz skladišta isto kaj i ja, ovaj lik je naručil meni i još 7 komada,
prodaje se, jer jeftino je to za 200gb+5g garancije
|
|
|