View Single Post
Staro 11.04.2008., 23:35   #5
iggyone
u borbi protiv sna
Moj komp

iggyone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor wireless_os Pregled postova
zaboravih napomenuti da je ovo neka noviji HT PCI model od terateca, nije vise Philips gore nego Conexant...naravno,ta sitnica nigdje ne pise. Sto da radim, da idem mjenjat sa nest drugo ili ima jos nade?
Pretpostavljam da ti Vuco i ja možemo dati mali milijun postavki i savjeta koje smo isprobavali sa ovom karticom.

Ali kao što si i sam napisao, ti vjerojatno imaš MKII verziju ove kartice, a nažalost, s njom, niti Vuco, niti ja nismo previše upoznati.

Ja imam 2 takve (starije verzije), i obje rade odlično (jedna kod cure, jedna kod mene), s tim da kod mene je signal očajan (0-25%), ali npr. preko DVB Viewera ništa ne šteka, a isto tako ide i HD preko nje bez beda...treba napomenuti da Terratec-ovi inženjeri, barem što se softvera tiče, rade odličan posao, tako da ne vjerujem da je podrška i za tvoju loša. Uzmi zadnje drivere i zadnju stabilnu verziju THC-a, i probaj malo prčkati po njoj, pa vidi kako ti radi...meni trza doma samo kada signal užasno varira, npr kad se šećem oko antene i pričam na mobitel...

I također, probaj instalirati zadnji Power DVD i u izborniku pod Audio/Video odabrati njegove kodeke.

Asrock B550M Pro4
AMD Ryzen 5600 @ Thermalright Assassin King 120SE
2×8GB Corsair DDR4 CL16 3600MHz
Powercolor Red Devil 6700 XT 12GB
Kingston KC3000 SSD 512GB + Kingston NV2 SSD 2TB
LG DVD-RW
Corsair RM750e
Dell S2716HN
Fractal Design Define Mini
mouse&keyboard Logitech vulgaris
Predzadnja trgovina | Zadnja trgovina
iggyone je offline   Reply With Quote