Gabre pita jedno, a meni se cini da ga Stuc nije skuzio.
O braniteljskom fondu ne znam bas jako nista,osim da nakon izlaska iz fonda treba cekati dva mjeseca i racunaju se udjeli na taj 60-ti dan, a ne na dan izlaska.
Moje misljenje o braniteljskom fondu je da je bolje drzati, jer HT i INA(to imaju u fondu) ce ici sa vremenom gore pa tako i udjeli. A dobiti cete i dividendu, nije nesto, ali mozda iduce godine bude vise. Po meni najbolje zadrzati to...
Sto se tice HT-a, zadnji dan za kupnju,a da uberete dividendu je 16.04.2008 do 15:59:59 i na taj dan ste zapisani kao dionicari. Isplata dividende ide oko 15.svibnja.2008. Prodati mozete drugi dan po otvaranju burze,sto bi reci 17.04.2008 u 10.00h i dobiti cete dividende.
Nikoga ne nagovaram na kupnju ni prodaju ni nista slicno, ovo je samo moje razmisljanje i ne mora biti tocno...
@Elvis
Ako mislis sta zaraditi na dionicama to nije posao za preko noci. Ako zelis rezultate odmah onda je to kladionica, nema druge. 
Mozes izaci iz fonda i kupiti HT-e i pobrati dividendu od 30kn po dionici HT-a.Ali kolika ce cijena biti nakon 17.04 sta svi poberu dividendu to ne zna nitko.